Home /
Werkgeverspagina 3

Werkgeverspagina 3 op Bonque


Stap 1: Onbeperkt vacatures plaatsen op Bonque.nl

Om te beginnen plaatsen wij de vacatures voor jullie op Bonque. Onze copywriter kan bijvoorbeeld in overleg helpen bij het opstellen van de vacaturetekst, wij zetten alle informatie en teksten online en wij onderhouden de vacature(s). Ook houden we de statistieken bij! Je hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en je bent al klaar bij Bonque. Ons advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site.

Aangezien jullie onbeperkt vacatures mogen plaatsen kun je ons gewoon op de hoogte brengen zodra er een nieuwe vacature vrijkomt binnen jullie organisatie en de vacature zal direct worden geplaatst.

 

Stap 2: Bonque gaat proactief op zoek naar kandidaten

Wij werken met een gespecialiseerd Resource Team dat proactief IT specialisten zoekt, benadert en enthousiasmeert. Wij zorgen voor een verbeterde vindbaarheid van de vacatures d.m.v. online marketing acties. Bonque heeft op websites zoals LinkedIn bijvoorbeeld grote groepen met specifieke soorten IT professionals.

Ons Resource Team gaat voor All-In klanten nog een stap verder om de ideale kandidaten te vinden. Voor All-In klanten worden onder andere fora, sociale media, beurzen en meet-ups gebruikt om kandidaten te werven.

+ Wij werken transparant. Dat wil zeggen dat de kandidaat gewoon hoort om welk bedrijf het gaat en dat je als bedrijf gewoon open cv's ontvangt. We werken dan ook niet samen met recruitmentbureaus en werving- en selectiebureaus.

Extra: We versturen dagelijks vacatureoverzichten naar onze database van ruim 40.000 IT specialisten. Nieuwsgierig? Kijk dan hier.

 

Stap 3: Extensive Search / Gerichte mailings

Een senior lid van ons Resource Team gaat exclusief voor jullie organisatie geschikte kandidaten zoeken en enthousiasmeren. Ook zal jullie vacature opgenomen worden in een mailing aan IT specialisten uit jullie gewenste regio en vakgebied. Op deze manier bereiken jullie in één keer alle relevante kandidaten binnen onze database dit inmiddels uit ruim 40.000 IT specialisten bestaat.

 

Stap 4: Kandidaten uitnodigen of afwijzen


Bonque neemt je alle zorgen uit handen. Wanneer een kandidaat wil solliciteren krijg je via de mail alle essentiële informatie over de kandidaat. Je kunt met één simpele druk op de knop aan ons laten weten of je deze kandidaat op gesprek uit wil nodigen of niet. Wij nemen contact op met de kandidaat en begeleiden beide partijen tijdens het sollicitatieproces.

 

Stap 5: Enthousiast over de kandidaat? In dienst nemen!


Willen jullie een kandidaat naar aanleiding van het door jullie gevoerde sollicitatiegesprek aannemen? Dat kunnen jullie als All-in klant kosteloos doen. Dit geeft je de vrijheid om zoveel kandidaten uit te nodigen / aan te nemen als jullie willen.

Heb je hulp nodig bij het doen van een goed en gepast aanbod? Dan helpen wij ook daarbij. Zo simpel is het.

 

Extra's

Branding 
Als All-in klant kunnen jullie kosteloos gebruik maken van de 'branding mogelijkheid' van Bonque. Hierbij wordt jullie banner gedurende de samenwerking op onze website geplaatst. Hulp nodig bij het maken van een banner? Dan helpen wij daarbij. Dit betekent dat uw bedrijf direct in het oog spring bij alle bezoekers van Bonque.nl.

Ook zijn jullie als All-in klant een Topwerkgever. Daarom wordt jullie logo met een link naar jullie bedrijfsprofiel gedurende de samenwerking weergegeven in de rubriek ‘Topwerkgevers’, op de homepage van Bonque.nl. Alle werkzoekenden zien zo in één oogopslag dat jullie organisatie een aanrader is. Met een Topvacature wordt jullie vacature uitgelicht en bovenaan het vacature-overzicht geplaatst. Zo trekken jullie de meeste aandacht van IT specialisten.

Onze exclusieve LinkedIn groepen
Als klant van Bonque heb je ook exclusieve toegang tot onze LinkedIn groepen, deze 15 groepen hebben gezamenlijk meer dan 35.000 leden. Hier vind je meer informatie over onze LinkedIn groepen.

 

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons