TOP WERKGEVER

ZET solutions/UnifiedPost

ZET solutions is dienstverlener op het gebied van e-business, e-identity, eHerkenning en eFacturatie services. Daarnaast biedt ZET solutions maatwerk oplossingen en integratie services aan. Sinds november 2015 maakt ZET solutions onderdeel uit van de UnifiedPost groep, een grote speler in de Benelux op het gebied van elektronische documentverwerking, betaalfuncties en e-identity oplossingen. Hiermee is een solide basis gelegd voor de verdere toekomstige groei en uitbreiding van de diensten van ZET solutions.


Over ZET solutions 

ZET solutions b.v. heeft zich na haar oprichting in 2002 door stakeholders in de Food-Agri sector ontwikkeld tot een trusted party en solution provider op het gebied van internetdiensten. Meest bekend is de dienstverlening op het gebied van eHerkenning (Z login) en diensten op het gebied van eFacturatie (Z factuur). Inmiddels worden de oplossingen en services ook aangeboden aan andere branches en ondernemingen, zoals de Bouw- en Installatiebranche en de Transport en Logistiekbranche.

Missie van ZET solutions: ZET solutions is een onafhankelijke en professionele internetdienstverlener die het bedrijfsleven (branche breed)betrouwbare diensten en oplossingen aanbiedt.

De diensten en oplossingen van ZET solutions zijn gericht op het laagdrempelig en efficiënt zakelijk gebruik van internet. Het gebruik van de diensten en oplossingen leidt tot gemak en lastenverlichting voor hun klanten.

Werken bij ZET solutions 

Bij ZET solutions kom je terecht in een informeel team. Je krijgt een uitdagende functie/werkomgeving met groeimogelijkheden. Ook biedt ZET solutions een bovengemiddeld marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Waar zit ZET solutions?

Het kantoor van ZET solutions is gevestigd in de provincie Lelystad. Het pand is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

Recente vacatures