TOP WERKGEVER

Yourzine (onderdeel Adeptiv)


Bij  Winkwaves wordt  social enterprise software Harmonics gemaakt. Op basis van Harmonics hebben organisaties, verenigingen en communities een digitale werkomgeving voor kennisdelen en samenwerken en verbinden. Klein en groot. Nationaal en internationaal. Besloten en publiek. Intern, extern en vaak ook gewoon allebei. 

Banner

breaker


Over Winkwaves


Het organiseren van werk is meer dan 'strak gedefinieerde hokjes' creëren voor processen en mensen. Vanuit deze overtuiging ontstond in 2006 het concept van Winkwaves voor een social enterprise software platform als een online (mobiele) werkplek om altijd en overal aan het werk te kunnen. Het faciliteren van de menselijke maat in de digitale ruimte is de hoeksteen van Winkwaves’ huidige software Harmonics.


"Het gaat niet om de tool, maar om de mindset" aldus Air France-KLM communitymanager Colin Wells. Bij Winkwaves geloven ze dat ook. Sterker nog: dat is de filosofie waaraan de seriously social enterprise software Harmonics ten grondslag ligt. Een faciliterende tool om in combinatie met de Participatiegedreven implementatieaanpak social te kunnen samenwerken en kennisdelen. En dat altijd, maar altijd met de mens centraal.

Partners

breaker


Klanten


Wij hebben al 80+ klanten mogen helpen sinds wij in 2006 zijn gaan bouwen aan Harmonics. Denk hierbij aan De Koninklijke bibliotheek, het Ministerie van LenM, T-Mobile Nederland en Air-France-KLM. breaker


Werken bij Winkwaves


Bij Winkwaves maken ze sinds 2006 Harmonics, software voor kennisdeling, communicatie en samenwerking. Harmonics is seriously social enterprise software voor intranetten en communities.. Ze werken o.a. voor en met grote zorginstellingen, ministeries en organisaties als Air France - KLM, T-Mobile en Achmea. Dit doen ze  vanuit de Caballero Fabriek in Den Haag met een team van 13 professionals.

sfeer

breaker

 

Waar zit Winkwaves?


Winkwaves is gevestigd in de Caballero Fabriek in Den Haag. Dit is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. De Caballero Fabiek is makkelijk te bereiken met de auto

Locatie

 

Recente vacatures