TOP WERKGEVER

You-Get


You-Get is dé Business Process Management specialist. Opdrachtgevers kunnen op You-Get rekenen voor het analyseren, managen, optimaliseren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Met de 360ᵒ aanpak zorgt het bedrijf voor totaaloplossingen die rekening houden met de gehele organisatie. 

“De innovatieve oplossingen uit onze 360-graden-aanpak stellen onze klanten in staat om procesexcellentie te bereiken.”


Banner

breaker


Over You-Get

Er bestaat een onmiskenbare relatie tussen het uitblinken in processen en goede bedrijfsresultaten. Business Process Management is de uitgelezen methode om deze koppeling te realiseren. Het is de missie van You-Get om een invloedrijke, gerespecteerde en gewaardeerde proces- en integratieadviseur te zijn.

You-Get heeft de 360ᵒ aanpak ontwikkeld als een holistische, modulaire methode voor organisaties om te groeien naar procesvolwassenheid. Hiermee stapt het bedrijf af van de traditionele scheiding tussen verschillende afdelingen. Binnen de aanpak krijgen alle dimensies de juiste aandacht. You-Get zorgt ervoor dat klanten op het juiste moment toegang hebben tot relevante informatie en systemen, wat hen de mogelijkheid biedt om hun processen te controleren. Daarnaast is er oog voor de bedrijfscultuur en de succesvolle inzet en acceptatie van de procesgerichte manier van werken.

Met de 360ᵒ aanpak helpt You-Get bedrijven en instellingen bij het overwinnen van de fundamentele uitdagingen die ze ervaren in het het flexibel reageren op marktveranderingen, door: 

  • Het verschaffen van inzicht in/het monitoren en het managen van bedrijfsprocessen.
  • De transformatie van afdelingsgerichte naar procesgerichte organisatie.
  • Het overbruggen van de kloof tussen het operationele bedrijf en ICT.

breaker


Klanten en projecten


De klanten van You-Get bevinden zich voornamelijk in en rondom de randstad en variëren van overheidsinstanties tot bedrijven uit de maakindustrie. In het onderstaande overzicht worden enkele van de belangrijkste opdrachtgevers van You-Get weergegeven.

breaker


Werken bij You-Get


Bij You-Get werken meer dan 60 trotse en loyale medewerkers, verdeeld over Nederland en Finland. Daarnaast werkt er een groep ontwikkelaars in Vietnam. Bij elkaar is het team van You-Get goed voor 17 verschillende nationaliteiten. De organisatie investeert een substantieel deel van haar tijd aan innovatie en business development en kent een zeer laag verloop in de personele bezetting.

“Onze mensen zijn ons grootste kapitaal.”

Werken bij You-Get betekent snel schakelen, korte lijnen, mooie projecten, bijzondere klanten en getalenteerde, professionele, maar vooral leuke collega’s!

Medewerkers

breaker

 

Waar zit You-Get?

Het bezoekadres van You-Get is gevestigd aan de Dorpsstraat 55B, te Watergang. Het kantoor bevindt zich naast de N235 en is gemakkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is lopend niet meer dan twee minuten van het pand verwijderd. 

Locatie

 

          

Recente vacatures