Home /
Xelion

TOP WERKGEVER: Xelion

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de opkomende wereld van VoIP dé hosted telefonieoplossing uit de cloud, waarmee bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde brengen. Medewerkers die altijd, overal én vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone kunnen bellen worden onderdeel van een optimaal bereikbare organisatie. Met een zeer rijke suite aan features plaatst Xelion telefonie in het hart van de organisatie voor een vaste prijs per maand.

breaker

Over Xelion

Xelion is altijd op zoek naar de juiste integraties (API’s) met andere belangrijke softwarepakketten die in het Nederlandse bedrijfsleven gebruikt worden. Deze integraties maken het mogelijk om klantgegevens over te zetten van CRM naar het telefoonboek dat in Xelion zit. Dat voorkomt dubbelinvoeren en laat de organisatie ook met dezelfde gegevens werken en communiceren. Klantcontact en gesprekken kunnen worden opgeslagen onder de klantkaart, waardoor collega’s elkaar makkelijker kunnen aflossen of vervangen. Ook processen waarin het klantcontact door middel van chat of sms geoptimaliseerd wordt zijn mogelijk met Xelion. Heel veel is standaard in huis, waarbij succesverhalen van gebruikers door de partners gedeeld worden.

breaker

Klanten en projecten

Xelion is al geruime tijd één van de snelst groeiende VoIP-centrales, mede dankzij een grote groep klanten die zijn tevredenheid met anderen deelt.

Een aantal van deze tevreden klanten zijn:

breaker

Werken bij Xelion

Xelion is een groeiend bedrijf dat geleid wordt door de drang naar innovatie. Vanuit het kantoor in Delft wordt er gewerkt met een eigen team van ontwikkelaars en productmanagers. Groeien en doelen realiseren lukt alleen door een team van toptalenten bij elkaar te brengen. Xelion zoekt mensen die de beste willen zijn in hun vak en die er van dromen in een hecht team bijzondere prestaties neer te zetten die door de markt als toonaangevend worden gezien.
Bij Xelion krijg je een werkplek met alle soft- en hardware die je nodig hebt, flexibele werktijden, inspirerende collega’s, verantwoordelijkheid voor de ontwikkelingen die jij doet, inspraak in het beleid en uiteraard passende arbeidsvoorwaarden.

breaker

Waar zit Xelion?

Het hoofdkantoor van Xelion is te vinden aan de oostkant van Delft. Het ligt pal aan de afslag van de A13, dus het bedrijf is makkelijk te bereiken met de auto.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons