Home /
XCLR8

TOP WERKGEVER: XCLR8

XCLR8 staat voor verfrissend, gedreven, snel en betrouwbaar. XCLR8 helpt klanten bij de migratie, implementatie, transitie en het onderhoud van SAP Business Process Solutions, SAP NetWeaver en infrastructuurtechnologie. Daarnaast bieden ze de volgende diensten aan: Architectuuradvies, technical reviews en projectmanagement. 

XCLR8 1

breaker

 

Over XCLR8


Het team bestaat uit zeer ervaren SAP-consultants en technische specialisten. De medewerkers werken klantgericht in een open cultuur waar innovatie en vernieuwing van SAP-technologie centraal staat. Ze blijven zich dus continu ontwikkelen om door te kunnen blijven groeien.

Het bedrijf staat ervoor om gedreven, adequaat en betrouwbaar klanten helpen bij technische implementaties, integraties en vernieuwing van SAP Solutions, SAP NetWeaver en Infrastructuur-technologie.

 

XCLR8 2

breaker

 

Werken bij XCLR8


Bij XLCLR8 hebben ze een passie voor SAP-technologie en blijven ze zich ontwikkelen om uit te blinken in het innovatieve IT-vakgebied. Innovatie is namelijk de sleutel tot succes van zowel hun klanten als hun medewerkers. Het team bestaat uit ervaren SAP-professionals, die al meer dan 10 jaar in de SAP-markt actief zijn.

Vernieuwing en innovatie is van belang als je bij XCLR8 wilt komen werken. Je moet dus op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste trends. Er wordt veel geinvesteerd in trainingen en kennisindelingssessies met de consultants.

Het bedrijf is in de groei en dat vinden ze leuk. Er zijn regelmatig nieuwe collega’s die nieuwe energie toevoegen aan het bedrijf en XCLR8 verder verrijken met nieuwe kennis.

XCLR8 3

breaker

 

Sfeerimpressie


Bij XCLR8 heerst er een open cultuur waar naast het doen van leuke opdrachten, kennisdeling en kwaliteit leveren belangrijk is. Innovatie is heel belangrijk binnen de organisatie.

 
breaker

 

Waar zit XCLR8?


Het bedrijf ligt in Kerk-Avezaath, midden in de Betuwe en in de buurt van Tiel en Culemborg. Het adres is Daver 20. XCLR8 is makkelijk te bereiken met de auto en zit vlak aan de A15. 

XCLR8 4

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons