TOP WERKGEVER

XCLR8

XCLR8 staat voor verfrissend, gedreven, snel en betrouwbaar. XCLR8 helpt klanten bij de migratie, implementatie, transitie en het onderhoud van SAP Business Process Solutions, SAP NetWeaver en infrastructuurtechnologie. Daarnaast bieden ze de volgende diensten aan: Architectuuradvies, technical reviews en projectmanagement. 

XCLR8 1breaker

 

Over XCLR8

XCLR8 is een Nederlands bedrijf van ervaren SAP Professionals die al meer dan 10 jaar actief zijn. Hun specialisme is gericht op SAP Technology en Development Consulting. Het bedrijf begrijpt dat de SAP-omgeving essentieel is voor dagelijkse bedrijfsvoering. Periodiek onderhoud en effectief beheer zorgt voor een blijvende kostenefficiënte TCO. Ook voor platform migratie en transitie naar HANA en S/4 HANA. Ze leveren daarnaast kennis en kunde om systemen en SAP HANA Cloud te koppelen, processen te integreren en data uit te wisselen. Van architectuurontwerp, business proces integratie, orchestratie (SAP PO/PI - HCI), SuccessFactors, IoT, workflow tot ABAP maatwerk.

Het bedrijf staat ervoor om gedreven, adequaat en betrouwbaar klanten helpen bij technische implementaties, integraties en vernieuwing van SAP Solutions, SAP NetWeaver en Infrastructuur-technologie.

XCLR8 2

breaker

 

Werken bij XCLR8

Bij XLCLR8 hebben ze een passie voor SAP-technologie en blijven ze zich ontwikkelen om uit te blinken in het innovatieve IT-vakgebied. Innovatie is namelijk de sleutel tot succes van zowel hun klanten als hun medewerkers. Het team bestaat uit ervaren SAP-professionals, die al meer dan 10 jaar in de SAP-markt actief zijn.

In het bedrijf heerst er een open cultuur waar naast het doen van leuke opdrachten, kennisdeling en kwaliteit leveren belangrijk is. Innovatie is heel belangrijk binnen de organisatie. Je moet dus op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste trends. XCLR8 investeert continue in kennisontwikkeling met training en kennisdeling sessies. XCLR8 groeit en dat vinden ze leuk. Er zijn regelmatig nieuwe collega’s die nieuwe energie toevoegen aan het bedrijf en het verder verrijken met nieuwe SAP integratie, ontwikkel of platformkennis.

XCLR8 3breaker

Waar zit XCLR8?


Het kantoor ligt in Kerk-Avezaath, midden in de Betuwe en in de buurt van Tiel en Culemborg. Het adres is Daver 20. XCLR8 is makkelijk te bereiken met de auto en zit vlak aan de A15. 

XCLR8 4

Recente vacatures