Home /
XAPConsult

XAPConsult

Onze organisatie 

Ontstaan 
XAPConsult bestaat inmiddels al weer ruim 5 jaren. Vanaf de start hebben wij onze klanten laten zien dat ons er alles aan gelegen is om kwaliteit en toegevoegde waarde te leveren. 

Missie en bedrijfsfilosofie 
XAPConsult levert de kennis om bedrijven in staat stellen de besturing en resultaten van hun organisatie te verbeteren. Dit bereiken wij door -altijd in nauwe samenwerking met onze klanten- SAP applicaties zodanig in te richten dat ze kunnen meegroeien met de steeds wijzigende omstandigheden. Op die wijze wordt de business maximaal ondersteund; de SAP applicatie voorziet in specifieke informatiebehoeften en faciliteert de besluitvorming van de business. 

Onze medewerkers hebben een missie: de klant helpen in het realiseren van oplossingen om resultaten te verbeteren door de business het inzicht te bieden dat nodig is om effectief en onderbouwd beslissingen te nemen. Om dit keer op keer te kunnen waarmaken stellen wij speciale eisen aan onze mensen. Naast inzicht, kennis en ervaring zijn inlevingsvermogen en pragmatisme belangrijke eigenschappen waarop wij onze medewerkers selecteren. Zij zijn uw sparringpartner op informatiegebied en implementeren ERP oplossingen stap voor stap en in nauwe samenwerking met medewerkers van onze klanten. 

Kernwaarden 
Wij geloven dat ondernemen een zaak is van al onze medewerkers. Wij belonen hen daarom niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers. Onze medewerkers delen een passie voor het vakgebied en stralen ondernemerschap, betrokkenheid en teamwork uit bij onze opdrachtgevers. Dit stelt ons in staat zowel medewerkers als klanten langdurig aan ons te binden. 

Kernactiviteiten 
XAPConsult levert specialisten en oplossingen op het gebied van implementaties, beheer en uitbreiding c.q. vernieuwing van SAP applicaties: 
•SAP ERP consultancy 
•Project- en Interim management: tijdelijke expertise voor het managen van projecten en het aansturen van teams in de lijnorganisatie 
•Beheer: Advies en inrichting van uw SAP Customer Competence Center en het leveren van tijdelijke expertise voor uw CCC. 

Wij erkennen het unieke karakter van de verschillende bedrijfs- en overheidssectoren. Onze consultants tonen keer op keer aan dat goede SAP vakmensen zich in iedere sector thuis voelen.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons