TOP WERKGEVER

XAPConsult


XAPConsult is SAP dienstverlener die zich richt op SAP dienstverlening in breedste zin van het woord: van advies, implementatie, tot beheer en optimalisatie aan toe. 

Banner

breaker


Over XAPconsult

XAPConsult is in 2005 begonnen als onderdeel van The Human Network. The Human Network bestaat sinds 1995, en heeft ruim 250 medewerkers in dienst. XAPConsult is een SAP dienstverlener die zich richt op SAP dienstverlening in breedste zin van het woord: van advies, implementatie, tot beheer en optimalisatie aan toe. XAPConsult erkent het unieke karakter van de verschillende bedrijfs- en overheidssectoren. De consultants tonen keer op keer aan dat goede SAP vakmensen zich in iedere sector thuis voelen en dat zij keer op keer van toegevoegde waarde zijn bij de klanten. XAPConsult is door Graydon onderscheiden met de Graydon Award als zijnde een financieel gezond bedrijf.

In XAPConsult's bedrijfsfilosofie staat de mens centraal. De consultant die zich maximaal wil kunnen ontplooien, en daar ook maximaal voor wordt beloond. De consultant die ruimte wil hebben om initiatieven te nemen en actief wil bijdragen aan de verdere groei van onze organisatie. Maar ook de consultant die zich wil kunnen focussen op zijn vakinhoudelijke kennis, en geen 'gedoe' eromheen wil hebben. De benadering is altijd persoonlijk, en gericht op wat bij jou past.

over

breaker


Werken bij XAPConsult

XAPConsult gelooft dat ondernemen een zaak is van alle medewerkers. Zij belonen de medewerkers daarom niet alleen als ondernemers, maar benaderen en waarderen hen ook als ondernemers.

breaker

 

Waar zit XAPConsult?

XAPConsult is gevestigd in het pand van the Human Network (businesspark Utrecht Papendorp). Het pand is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. 

Locatie

 

          

Recente vacatures