Home /
Werkspot

TOP WERKGEVER: Werkspot

Werkspot is een snelgroeiend internetbedrijf, opererend vanuit het centrum van Amsterdam. 

De missie van Werkspot is om de meest gemakkelijke en betrouwbare manier te zijn om vakmannen en klusbedrijven te vinden voor opdrachten aan- en rond het huis. 

breaker

Over Werkspot

Het principe van Werkspot is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen kunnen hier vervolgens op reageren. Zodra een klus is afgerond, geven opdrachtgevers een referentie en rapportcijfer aan de vakman. Door deze reviews krijgen medegebruikers een helder beeld van de kwaliteit van de vakman of het klusbedrijf.

"Vind een professionele vakman voor alle klussen in en om het huis"

In 2014 is Werkspot ook gelanceerd in Italië, onder de naam Instapro.it; het bedrijf is nog steeds aan het groeien. In Nederland is het marktleider op het gebied van online klusaanbesteding.

breaker

Klanten en projecten

De sleutel van het huidige succes en de toekomstige groei ligt in het bij elkaar brengen van klussen en vakmannen. Per jaar worden meer dan 200.000 klussen op Werkspot geplaatst, waarop circa 7.000 aangesloten vakmannen kunnen reageren.

breaker

Werken bij Werkspot


Het technische team van Werkspot is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de site en apps van het bedrijf. De ontwikkeling zal voornamelijk gedaan worden in PHP, hiermee wordt een REST-platform gebouwd met daarop een website in Symfony 2. Het platform en de website zullen gebruik maken van applicaties als Apache, Memcache, Varnish en Solr. Tools als PHPUnit en Behat zijn onderdeel zijn van het ontwikkelproces waarmee een stabiel product wordt ontwikkeld.

Werkspot bestaat uit ruim 80 gedreven online professionals die werken in een informele en professionele werkomgeving. Je salaris past bij je kennis en ervaring. Het kantoor van Werkspot bevindt zich aan de Amsterdamse Herengracht en is uitgerust met een fitnessruimte. Elke dag zal er een gratis lunch voor je klaarstaan. 

Bij Werkspot zijn ze ervan overtuigd dat een succesvolle onderneming begint bij de juiste werknemers. De zeven core values kun je hier vinden.

breaker

Waar zit Werkspot?

Werkspot zit op een toplocatie, in het hartje van Amsterdam: aan de Herengracht. Hierdoor zijn alle faciliteiten bereikbaar binnen een paar minuten. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en er zijn directe connecties naar het Amsterdam Centraal Station.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons