Home /
WebEngine

WebEngine


WebEngine is een full-service webbureau dat bestaat uit professionals die gek zijn op hun werk.

"Webgeeks met een passie voor het onmogelijke!"

Banner

breaker


Over WebEngine


WebEngine heeft alles in huis voor het realiseren van weboplossingen die het doel bereiken. Design, techniek, en tekst. In tegenstelling tot veel andere bureaus zijn ze geen in- en verkoopkanaal, maar maken ze (bijna) alles zelf. Dat communiceert wel zo makkelijk, en scheelt knaken. Ze zijn een modern bedrijf, maar ouderwets klantgericht. Bij WebEngine vind je geen kastje-muur scenario’s. Problemen worden altijd voorkomen. Maar de medewerkers van WebEngine zijn ook gewoon maar mensen. Gaat er wat fout, dan wordt dit meestal binnen no-time opgelost.

De kracht van WebEngine
Internet kent voor WebEngine weinig geheimen. Als de klant het kan bedenken, kunnen ze het bij WebEngine maken. Ze sprekend vloeiend PHP, MySQL en JavaScript. Maar als het nodig is, maken ze ook moeiteloos de vertaling naar jip-en-janneketaal. Ze zijn graag duidelijk. Zo weet de klant precies wat ze aan WebEngine hebben.

Maatwerk en flexibiliteit
Bij WebEngine zijn ze goed in maatwerk, en houden ze zich het liefst bezig met uitdagende projecten, speciaal gericht op het oplossen van een vraagstuk. Een technische partner met een flexibele insteek is essentieel voor een prettige samenwerking. De technieken van WebEngine zijn buigzaam en klaar voor de toekomst, waar latere aanpassingen en uitbreidingen geen probleem zijn.

breaker


Klanten en projecten


WebEngine werkt aan uitdagende opdrachten voor geweldige opdrachtgevers:

klanten

breaker


Werken bij WebEngine


Bij WebEngine krijg je voldoende mogelijkheden om je horizon te verbreden. Zo zijn relevante cursussen en opleidingen altijd bespreekbaar. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om mee te groeien met het bedrijf; ook financieel.

  • Dienstverband: voltijd
  • Contractduur: halfjaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
  • Indicatie van salaris: marktconform
  • Aantal vakantiedagen: 24
  • Reiskostenvergoeding: Ja
  • Parttime werken mogelijk: Ja


Bekijk de huidige vacatures van WebEngine op Bonque.nl.

werken bij

breaker

 

Waar zit WebEngine?


Het kantoor van WebEngine vind je in Eindhoven; op het industrieterrein 'De Hurk', in het noorden van de stad. Het pand is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons