Web Integration

Web Integration is gespecialiseerd in het ontwikkelen van web-based en database driven applicaties. De focus ligt hierbij op het ontwikkelen van robuuste, stabiele en responsive webapplicaties en (zakelijke) apps voor mobiele apparaten.

Web Integration is bewust klein in omvang. Hierdoor heeft het bedrijf nauw contact met zijn klanten en weet het wat er speelt op het gebied van ICT. Dit maakt de organisatie betrokken en oplossingsgericht. Web Integration ziet altijd mogelijkheden om ingewikkelde vraagstukken op te lossen met de uitgebreide kennis die het door de jaren heen heeft opgedaan.

breaker

Over Web Integration

Web Integration weet als geen ander dat er veel ontwikkelwerk bij bedrijven ligt, en er een schaarste aan goede professionele ontwikkelaars is. Het bedrijf begrijpt dit probleem en biedt daarom de mogelijkheid om een interim softwareontwikkelaar in te huren. Daarbij biedt Web Integration zowel front-end als back-end .NET-developers. De programmeurs zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het creëren van .NET-oplossingen die werkprocessen efficiënter en eenvoudiger laten verlopen.

Web Integration werkt aan innovatieve en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor zijn klanten. De oplossing die het bedrijf biedt, bestaat altijd uit maatwerk en wordt het geestelijk eigendom van de opdrachtgever. Web Integration presenteert zichzelf als een succesvolle en betrouwbare softwareontwikkelclub.

breaker

Klanten en projecten

Web Integration heeft een uitgebreid klantenportfolio, waarin zich kleinere en grote namen bevinden. Het levert software aan onder meer banken, verzekeringsmaatschappijen, telecombedrijven, transportbedrijven en logistieke bedrijven.

breaker

Werken bij Web Integration

Web Integration werkt met een hecht team, dat regelmatig kennissessies en gezellige bijeenkomsten houdt. Er heerst een informele sfeer, die er sterk aan bijdraagt dat professionals het naar hun zin hebben bij het bedrijf.

Binnen het team staan hard en resultaatgericht werken voorop. Er wordt daarnaast veel waarde gehecht aan persoonlijke input; er is dan ook altijd ruimte voor eigen inbreng.

Ook buiten het kantoor zien collega's elkaar: het team van Web Integration gaat er regelmatig samen op uit, om technische evenementen te bezoeken of voor etentjes en borrels.
 


breaker

Waar zit Web Integration?

Web Integration opereert vanuit Rhoon, vlak onder Rotterdam. Het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is een metrostation precies tegenover het kantoor. 

          

Recente vacatures