TOP WERKGEVER

VVV Nederland

VVV Nederland is marktleider van cadeaukaarten. Met de VVV Cadeaukaart (voorheen de VVV Cadeaubon), de VVV Dinercheque en de VVV Lekkerweg cadeaukaart, zorgen zij ervoor dat hun klanten altijd het passende cadeautje weten te geven op het juiste moment. 

Over VVV Nederland

VVV Nederland licentiegever van het VVV merk en samen ontwikkelen zij met de VVV licentienemers (Destinatiemarketingorganisaties/VVV organisaties) de netwerkorganisatie Kennisnetwerk Destinatie Nederland.

VVV & DESTINATIEMARKETING 

VVV staat voor Visitormanagement & hospitality in stad en streek. Zo is VVV een wezenlijk en onlosmakelijk deel van de keten van destinatiemarketing en destinatiemanagement.

De allerbelangrijkste functie van VVV is die van icoon en baken voor gasten en bezoekers die al op de plaats van bestemming zijn. VVV is geworteld in het DNA van de destinatie en ondersteunend aan het merk van de stad of de streek. De VVV is de fysieke plek waar je geïnspireerd wordt in de sfeer van de bestemming. Waar je op weg wordt geholpen met op jouw wensen toegesneden informatie. Waar professioneel gastheerschap is gekoppeld aan persoonlijke kennis van de bestemming.

Verder is het VVV merk als meest bekende toeristische merk van Nederland een ijzersterk consumentenmerk. Dat blijkt telkens weer uit onafhankelijke onderzoeken van gerenommeerde bureaus als LAgroup (2014), European Institute for Brand management (EURIB, 2015) en Blauw Research (2014).

VVV CADEAUKAARTEN

VVV Nederland is marktleider cadeaukaarten in Nederland. Alle producten dragen het merk VVV als afzender. Met deze producten zorgen ze voor geef- en winkelplezier bij de consument en stimuleren ze de lokale en regionale economie door de omzet bij detailhandel, horeca, vrijetijdsbedrijven en webwinkels. 

VVV Nederland is uitgever van de volgende cadeaukaarten;

  • VVV Cadeaukaart, de grootste en met duizenden offline en online acceptanten tevens de meest geaccepteerde cadeaubon van Nederland
  • VVV Dinercheque: hét culinaire cadeau, te besteden bij meer dan 2.250 horecagelegenheden
  • VVV Lekkerweg, de digitale cadeaukaart voor de leukste overnachting in Nederland

Werken bij VVV Nederland

Werken bij VVV Nederland betekent werken bij een leuk bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, 38 verlofdagen en een goede pensioenregeling. Verder heeft het kantoor heerlijke echte koffie en zijn er regelmatig gezellige borrels en bedrijfsuitjes. Waar zit VVV Nederland?

VVV Nederland is gevestigd even buiten Leersum, midden in het nationale park Utrechtse Heuvelrug.

Recente vacatures