Home /
Vlot Solutions

Vlot Solutions


Vlot Solutions is een dynamische organisatie die sinds 1985 software-oplossingen voor de medische hulpmiddelenbranche ontwikkelt

"Vlot Solutions staat voor kwalitatieve, doordachte en gebruiksvriendelijke software voor de medische hulpmiddelenbranche''

Banner

breaker


Over Vlot Solutions 


Vlot Solutions is een toonaangevende automatiseerder voor leveranciers van medische hulpmiddelen. In deze branche zijn zij marktleider. De klanten van Vlot Solutions zijn gerenommeerde specialistische bedrijven: orthopedische schoenmakerij en instrumentmakerij, bandagisten, haarwerkers en medische speciaalzaken.

Voor deze bedrijven zijn software-oplossingen de functionele en logistieke achilleshiel. De oplossingen van Vlot Solutions bieden klanten de mogelijkheid hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun bedrijfsvoering beter te sturen. De suite aan producten omvat de domeinen administratie, BI, EPD, planning, web en workflow.

Vlot Solutions staat voor kwalitatieve, doordachte en gebruiksvriendelijke software voor de medische hulpmiddelenbranche. Zij doen dat door te luisteren en mee te denken met de klant. Het doel van Vlot Solutions is het administratief en procesmatig ontzorgen van gebruikers, zodat deze plezier houden in waar zij mee bezig zijn.

''Innovatie is cruciaal voor het succes van onze klanten''

 

 

Missie en visie

De visie van Vlot Solutions is helder en krachtig. De wereld wordt op het gebied van administratie en procesvoering alleen maar complexer. Voor de klanten van Vlot Solutions is het ontzettend belangrijk om grip te kunnen houden op deze complexiteit; dit is waar het bedrijf een waardevolle rol speelt. Vlot Solutions zoekt daarnaast constant naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan hun eigen onderneming en die van hun cliënten. Ze durven te ondernemen en te innoveren op een manier die hen in staat stelt om goed, effectief, kosten- en tijdsbesparend te auto- en informatiseren.

Organisatie

De organisatie van Vlot Solutions kenmerkt zich door korte lijnen en duidelijke verantwoordelijkheden. De organisatie bestaat uit een sales- en marketingafdeling, een softwareontwikkelingsafdeling en een customer-servicesafdeling. Vlot Solutions heeft haar processen voor softwareontwikkeling en -ondersteuning zo ingericht dat klantgerichtheid excelleert. 

over

breaker

 

Werken bij Vlot Solutions


Bij Vlot Solutions werken momenteel 22 medewerkers, waaronder 7 ontwikkelaars. Dagelijks ondersteunen ze zo'n 300 ondernemingen en helpen ze meer dan 1.500 gebruikers met hun toepassingen. Hieronder vind je een aantal voordelen van het werken bij Vlot Solutions:

  • Informele werkomgeving en open sfeer
  • Uitdagende opdrachten
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Gezellige collega’s (jong en minder jong)
  • Elke vrijdagmiddag een gezellige borrel.

werken

breaker

 

Waar zit Vlot Solutions?


Vlot Solutions vind je in Rotterdam-Zuid, het bedrijf is gehuisvest in een statig herenhuis. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. 

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons