TOP WERKGEVER

VIA

Bij verkeerskundig ICT-bureau VIA brengen ze de situatie van buiten op de weg naar binnen op het scherm. Dankzij de VIA software krijgt de klant duidelijk en snel inzicht in de actuele verkeerssituatie. Daarnaast onderzoekt de klant met de gegevens van voorgaande jaren hoe de verkeersveiligheid in het beheersgebied verder kan worden verbeterd. Door met diverse partners samen te werken beschikt VIA over unieke data, slimme toepassingen en gerichte trainingen om de klant te ondersteunen bij hun werk. De VIA software is als het ware een digitale collega die de klant helpt bij de werkzaamheden op het gebied van verkeersveiligheid zodat de klant snel de juiste antwoorden heeft op alle vragen.

Banner

breaker


Over VIA

De VIA Software werkt als een persoonlijke digitale collega waarmee in beeld wordt gebracht wat de huidige verkeerssituatie is. De klant krijgt inzicht in gegevens uit het verleden zodat het beleid op feiten kan worden onderbouwd. Daarnaast krijgt de klant met de actuele gegevens zicht op de ontwikkelingen in het beheerdersgebied en kunnen vragen van burgers en/of raadsleden snel worden beantwoord. De data die de klant terugvindt in de software hebben betrekking tot ongevallen en snelheden van de verkeersdeelnemers.

breaker

Partners

Enkele partners van VIA:

Medewerkers

breaker

Werken bij VIA

VIA is een klein familiar bedrijf, waar de software sinds de jaren 80 in een gezellige en creatieve sfeer wordt gecreëerd. Kom jij VIA op de vrijdagmiddag borrel versterken en samen werken aan de digitale collega waar ook jouw gemeente gebruik van maakt?

Medewerkers

breaker


Waar ligt VIA?

VIA bevindt zich in Vught vlakbij de A65. Het pand is makkelijk te bereiken met de auto. Binnen 9 minuten loopafstand ligt het station Vught. Op nog geen 4 minuten lopen stopt er ook een bus. 

Locatie

 

          

Recente vacatures