TOP WERKGEVER

VANAD Group

De VANAD Group is een snelgroeiend familiebedrijf dat ook internationaal actief is op het gebied van informatie en communicatie. 

“Bij de VANAD Group leveren we succes aan onze klanten door gedurfde solutions en services aan te bieden. Wat ons echt anders maakt is dat we aan dat succes blijven bouwen door elke klantrelatie als een partnership te behandelen dat gericht is op samen in voorwaartse richting te blijven bewegen.”

Vanadgroup3

breaker


Over VANAD Group

De missie van de VANAD Group is om klanten succes leveren door leidend te zijn in de manier waarop de samenleving communiceert en met elkaar omgaat. 

Als één van de vroege pioniers in cloud computing kan VANAD Group vol trots zeggen dat al hun oplossingen geboren zijn in de cloud, zelfs toen de mainstream IT wereld cloud computing nog niet als de weg voorwaarts hadden ontdekt. Ze leveren solutions waarbij de communicatie en interactie tussen mensen, bedrijven en systemen verbetert.

VANAD Group is actief in vier zogenaamde 'Lines of business':

  • VANAD Aloha
  • VANAD Healthcare
  • VANAD Logistics
  • VANAD Sopho

 

Vanadgroup2 

breaker


Werken bij VANAD Group

Elke werknemer is belangrijk voor het succes van de organisatie, en dat weten ze bij de VANAD Group. Ze kunnen alleen succesvol zijn met goede mensen. Daarom zijn ze altijd op zoek naar nieuw talent om een bijdrage te leveren aan het team.

Bij de VANAD Group ga je veel werken in een hecht teamverband en staat iedereen altijd voor elkaar klaar. Ze bieden intern ook veel trainingen, coaching en ontwikkelingsprogramma’s aan waardoor ze de potentie uit medewerkers, teams en natuurlijk de organisatie kunnen halen.

breaker


Sfeerimpressie

Bij de VANAD Group maken 'happy people' het verschil. Ze hechten veel waarde aan een leuke en gezellige werksfeer en vinden het belangrijk dat de medewerkers plezier in hun werk hebben. Daarom krijgen medewerkers veel vrijheid om zichzelf te ontwikkelen. Alle medewerkers hebben veel passie voor het vak en zijn resultaatgericht. Ook ondernemerschap zit ze in het bloed.

Vanadgroup4

breaker


Waar zit de VANAD Group?

De VANAD Group heeft meerdere locaties over de hele wereld, maar het hoofdkantoor zit in Capelle aan den IJssel aan de Rivium Westlaan 1. Verder hebben ze Nederlandse locaties in Didam, Utrecht en Zeist. De VANAD Group kent verder nog vestigingen in België, China, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en in de VS.

Vanadgroup5

 

          

Recente vacatures