TOP WERKGEVER

VANAD Group

VANAD Group is een snelgroeiend, internationaal opererend bedrijf dat innovatieve bedrijfsoplossingen biedt op het terrein van informatie- en communicatietechnologie. VANAD Group gelooft dat organisaties steeds meer moeten streven naar participatie en 'engagement' tussen mensen en merken. Engagement ontstaat wanneer individuen en groepen steeds vanuit lange termijn gemeenschappelijk belang met elkaar omgaan. Human Engagement is het resultaat!

Vanadgroup3

Over VANAD Group

Human Engagement ontstaat in het bedrijfsleven en in de maatschappij in vele vormen. VANAD Group onderscheidt 'engagement' in vijf kerngebieden: Customer Engagement, Employee Engagement, Citizen Engagement, Patient Engagement en Shareholder & Stakeholder Engagement. Geconfronteerd met de commerciële en technologische uitdagingen in Cloud, Business Intelligence, Mobile, Big Data en Customer Experience, ondersteunt VANAD deze engagement categorieën met Outsourcing, Solutions en Knowledge.

De VANAD Group biedt een breed scala aan state-of-the-art (cloud)diensten, producten en advisering op het gebied van healthcare, customer services, ICT, beveiligde (tele)communicatie en document management. De visie van VANAD group is: Hun klanten succes leveren door leidend te zijn in de manier waarop de samenleving communiceert en met elkaar omgaat. De strategie om dit te bereiken: Creëren van duurzame differentiatie en waarde voor onze klanten door innovatieve Services & Solutions aan te bieden om te communiceren en om te gaan met mensen, systemen en organisaties.

VANAD Group heeft over de 1.000 medewerkers die werken in de kantoren in Nederland (campus en hoofdkantoor), Engeland, België, Duitsland, de Verenigde Staten en China. 

Werken bij VANAD Group

Elke werknemer is belangrijk voor het succes van de organisatie, en dat weten ze bij de VANAD Group. Ze kunnen alleen succesvol zijn met goede mensen. Daarom zijn ze altijd op zoek naar nieuw talent om een bijdrage te leveren aan het team.

Bij de VANAD Group ga je veel werken in een hecht teamverband en staat iedereen altijd voor elkaar klaar. Ze bieden intern ook veel trainingen, coaching en ontwikkelingsprogramma’s aan waardoor ze de potentie uit medewerkers, teams en natuurlijk de organisatie kunnen halen.

Waar zit VANAD Group

De VANAD Group heeft meerdere locaties over de hele wereld, maar het hoofdkantoor zit in Capelle aan den IJssel aan de Rivium Westlaan 1. Verder hebben ze Nederlandse locaties in Didam, Utrecht en Zeist. 

Recente vacatures