Home /
Van Leeuwen Buizen Groep

TOP WERKGEVER: Van Leeuwen Buizen Groep


De Van Leeuwen Buizen Groep is een wereldwijd opererende handelsonderneming, gespecialiseerd in stalen buizen en buistoepassingen. Vanuit een wereldwijd netwerk van voorraadhoudende vestigingen bieden ze een breed pakket aan buisproducten en diensten op maat. 

Banner

breaker


Over de Van Leeuwen Buizen Groep

Van Leeuwen is een internationaal opererende handelsonderneming en specialist in stalen buizen en buistoepassingen. Ze zijn in vrijwel alle industriële sectoren actief. Met zo’n veertig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika zorgen ze ervoor dat de materialen overal op de wereld verkrijgbaar zijn, waar nodig bewerkt op maat. De medewerkers zetten dagelijks hun specialistische kennis van sourcing, projectmanagement, logistiek en voorraadplanning in voor hun klanten binnen de Industry en Energy markten.

Meer dan buizen
De kern van het bedrijf is de handel in stalen buizen en buistoepassingen. Van Leeuwen is in 1924 als eenmanszaak in Zwijndrecht begonnen. Sindsdien heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt:

  • De Van Leeuwen Buizen Groep biedt meer producten en diensten aan dan alleen stalen buizen en buistoepassingen. Bijvoorbeeld de producten stafstaal, afsluiters en balken. En de diensten keuringen en materiaaltesten, en voorraadbeheer en logistieke diensten.
  • Ze beschikken over een wereldwijd netwerk van vijftig grotendeels voorraadhoudende vestigingen in 22 landen in Europa, het Midden-Oosten, Australië, Azië en Noord- en Zuid-Amerika.
  • De medewerkers hebben specialistische kennis van logistieke processen, voorraadplanning en projectmanagement.
  • De Van Leeuwen Buizen Groep beschikt over kennis en kunde op het gebied van toepassing van hun producten en diensten binnen diverse markten en industrieën.


De Van Leeuwen Buizen Groep kan dus met recht zeggen dat ze veel méér biedt dan buizen alleen.

Ambities
De voornaamste ambitie is om aan de vragen van klanten en markten te kunnen blijven voldoen, zowel nu als in de toekomst. Sinds haar oprichting heeft de Van Leeuwen Buizen Groep zich steeds meer ontwikkeld van handelsbedrijf tot dienstverlener. Hierbij spitsen ze zich enerzijds toe op specifieke klanten en markten, en anderzijds op grote projecten met partnerships en maatwerk.

De leidende marktposities van Van Leeuwen worden versterkt door:

  • Autonome groei
  • Acquisities
  • Het continu versterken en verbreden van het productportfolio, de dienstverlening en de internationale organisatie.

over

breaker


Werken bij Van Leeuwen


Bij de Van Leeuwen Buizen Groep werken 1200 werknemers die met hun gedrevenheid, zorg voor kwaliteit en hun specialistische kennis bijdragen aan het succes van de klanten. De manier van werken kenmerkt zich door verbondenheid, innovatief ondernemerschap en klantgerichtheid. Ze hebben een sterke affiniteit met de Industry en Energy markten, waardoor ze precies weten waar en hoe hun producten en diensten het beste toepasbaar zijn.

banner

breaker

 

Waar zit de Van Leeuwen Buizen Groep?


De Van Leeuwen Buizen Groep beschikt wereldwijd over een uitgebreid distributienetwerk. Deze netwerken vind je in Europa, Azië, Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika. Samen met het netwerk van deskundige medewerkers stelt dit ze in staat waar dan ook ter wereld snel en adequaat in te spelen op iedere klantwens.

Alleen al in Nederland heeft De Van Leeuwen Buizen Groep al 5 vestigingen; je werklocatie zit in Zwijndrecht.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons