Uptrends

Uptrends is de externe website monitoring dienst om website uptime, web applicaties en website performance te monitoren vanaf 130 locaties wereldwijd. Gebruik onze netwerk en server monitoring tool om elk aspect van uw Windows server, Linux server en andere apparaten in uw netwerk te monitoren.

Uptrends.com is een snel groeiende Cloud provider van online monitoring diensten. Uptrends.com helpt klanten wereldwijd in het meten van de uptime en performance van websites vanaf meer dan 100 locaties wereldwijd en 1 centrale hosting locatie in Nederland. De infrastructuur van Uptrends.com is gebaseerd op het Microsoft Server Platform en maakt gebruik van de modernste technologieën.

Uptrends.com is een internationaal opererende organisatie met kantoren in Boston, Düsseldorf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland in Alphen aan den Rijn. Uptrends.com gebruikt de modernste cloud technologiën voor het realiseren van haar oplossingen en is een koploper in de realisatie van moderne monitoring oplossingen.

"De kern van Uptrends is Cloud-gebaseerde netwerk, server en website monitoring. We zijn er trots op dat we een vertrouwde standaard in netwerk en website performance monitoring zijn geworden sinds onze oprichting in 2007. Wij zijn software ontwikkelaars in hart en nieren. Onze hoogopgeleide professionals zijn toegewijd aan het u helpen om het meeste uit onze monitoring diensten te halen." -- Niels Brinkman, CEO & Mede-oprichter 

Werken bij Uptrends

Uptrends is een plek waar vrolijke, slimme en hardwerkende mensen samen aan innovatieve en uitdagende netwerk & website monitoring diensten werken. Dit om de netwerk en website performance te verbeteren van onze klanten. Laten wij samen iets moois maken.

uptrends

Recente vacatures