Home /
Trin-iT Software Solutions

Trin-iT Software Solutions

Trin-iT Software Solutions is een Rotterdams softwarehuis, gespecialiseerd in C#/.NET-oplossingen voor een brede markt. Per oplossingsrichting heeft het bedrijf een specifieke techniek gekozen, die varieert van MVC.NET (web-based/SaaS), WPF (desktopapplicatie/self-service) tot WCF met XML/SOAP of REST/JSON API interfacing. De voorkeur van Trin-iT gaat uit naar MSSQL, in combinatie met TSQL/Entity Framework.

Procesautomatisering
Voor diverse klanten bouwt en beheert Trin-iT de software waarmee coreprocessen worden geautomatiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verwerking van auto’s in de voertuigrijbanen van de bootdienst TESO, maar ook aan de automatisering van de containerprocessen voor het vervoer van containers van de Rotterdamse haven naar binnenhavens.

Self-servicesystemen
Een paradepaardje van Trin-iT is het product KimonoBrowser, waarmee het bedrijf elke willekeurige web-based applicatie kan ombouwen tot self-servicesysteem. Hierbij worden de volledige PIN-terminal-integratie en de betaalafhandeling afgevangen. Dit heeft Trin-iT onder meer toegepast bij de ticketautomaten voor de natuurcampings van Staatsbosbeheer en de ov-kaart-uitgifteautomaten voor de P&R-locaties van de gemeente Amsterdam.

PIN-terminal-integratie
Trin-iT loopt voorop als het gaat om de softwarematige integratie van betaalterminals. Zo rijden er op dit moment meerdere auto’s van de ANWB rond met een door Trin-iT geïntegreerde betaaloplossing. Het bedrijf levert zijn integratiebibliotheken ook aan andere partijen, die ze integreren in hun systemen.

Automaten
Trin-iT heeft voor onder meer Oplaadkameraad een gelijknamige automaat ontwikkeld. Dit product heeft raakvlakken met bijna alle gebieden van de ICT: systeemintegratie, GUI- en UX-ontwikkeling en beheer en monitoring. Dit gebeurt via de door het bedrijf zelf gebouwde SaaS-managementtools.

SaaS-systemen
Voor diverse klanten bouwt, host en onderhoudt Trin-iT software via SaaS. Dit gebeurt in een scala aan toepassingsgebieden. Denk daarbij aan blessuremanagement voor NOC*NSF, maar ook aan het beheren en managen van milieugerelateerde vergunningen ten behoeve van compliance management. Ook het eerder genoemde containerprocesautomatiseringssysteem is volledig web-based opgezet.

Voor werknemers van Trin-iT is bij alle genoemde richtingen een brede interesse voor het automatiseringsvak belangrijk. Het bedrijf zoekt momenteel een full-stack webdeveloper met een voorkeur voor front-end-ontwikkeling.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons