TopBI


TopBI helpt organisaties met elke dag betere beslissingen te maken. Dit doen ze door slimme BI en Analytics toepassingen te realiseren, door organisaties te laten excelleren en door te ontzorgen op het gebied van beheer.

Topbi6

breaker

 

Over TopBI

Bij TopBI bedenken, maken en verbeteren ze Business Intelligence toepassingen die het succes en rendement van organisaties verhogen. De specialisatie zit hem in het ontsluiten en gebruiksvriendelijk presenteren van informatie. Dat houdt in: informatie over klanten, financiële gegevens en inzicht in key business metrics. De toepassingen van TopBI zijn eenvoudig in gebruik, aantrekkelijk en gericht op resultaat. 

breaker

 

Klanten

Door de jaren heen zijn er mooie resultaten geboekt. Bovendien heeft TopBI een goede relatie met haar klanten opgebouwd. Hier een overzicht van een aantal klanten:


Topbi2


breaker

 

Werken bij TopBI

TopBI is in de groei en op zoek naar nieuwsgierige talenten die de klanten gaan helpen beslissingen te nemen, die de business verder doen groeien. Als je hier aan de slag gaat, krijg je een persoonlijke coach die je begeleidt. TopBI onderscheidt zich door uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden. Naast het normale salaris werken ze ook nog met een maandelijkse performance bonus. 


TopBI biedt je verder het volgende:

  • Leaseauto
  • Ruime training & opleiding
  • Laptop
  • 28 vakantiedagen
  • Pensioenplan met bijdrage van TopBI
  • Regelmatig inhoudelijke- of fun-meetings met het team
  • Fulltime of parttime dienstverband. 

Topbi3


breaker

 

Sfeerimpressie

Als je binnenkomt bij TopBI proef je direct de leuke werksfeer; naast professionaliteit is er ook genoeg ruimte voor fun. De werknemers weten wat ze kunnen, maar zijn ook heel betrokken bij elkaars werk en willen gezamenlijk succes nastreven. Verder zijn ze op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën en passen ze deze toe wanneer dat nodig is.


breaker

 

Waar zit TopBI?

Het bedrijf is gevestigd in Rijswijk (dicht bij Den Haag) aan de Einsteinlaan 20. Ze zitten op de 7e etage in het herkenbare kantoorgebouw 'De Olifant'. Ze zijn goed bereikbaar vanaf de snelweg A4 of met de tram vanaf Den Haag CS of HS.

Topbi4

 

Recente vacatures