TOP WERKGEVER

TMNS

Toen TMNS in 2002 haar deuren opende besloot Bert Schaap, CEO en oprichter, dat hij de markt wilde veranderen. Zijn missie: alle klanten voorzien van de allerbeste IT-dienstverlening.

TMNS1


breaker

 

Over TMNS

TMNS is Europa’s meest toonaangevende, onafhankelijke IT-integratie provider. Ze bedienen inspirerende klanten in uiteenlopende branches en gebruiken daarbij de nieuwste, innovatieve technologieën. Ze helpen hun klanten om slim, responsive en flexibel te werken. 

Het was in de beginjaren van dit bedrijf makkelijk om een baan te krijgen in de ICT wereld, met of zonder kwalificatie. TMNS realiseerde zich dat als zij de allerbeste dienstverlening wilden aanbieden, ze ook de beste mensen moest hebben. Naast goed gekwalificeerd en technisch geschoold moeten werknemers ook echt gemotiveerd zijn. Inmiddels is dit één van de kernwaarden van TMNS.


breaker

 

Klanten

TMNS heeft een heel groot portfolio klanten, verspreid door heel Europa. In het onderstaande plaatje staan er een paar vermeld:

TMNS2


breaker

 

Werken bij TMNS

TMNS is een bedrijf dat constant bezig is met innoveren. In de branche waar TMNS zich begeeft, is het optimaal helpen van klanten een onderscheidende factor. De medewerkers denken goed mee met de klant en stellen de vraag van de klant ter discussie en geven antwoorden die de klant wellicht zelf nog niet bedacht had.

Als je bij TMNS aan de slag gaat, kom je in een internationale omgeving te werken met een heel veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Ze geven onder meer interne trainingen om jezelf te ontwikkelen; op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak.


breaker

 

Sfeerimpressie

De werkvloer bij TMNS is  een internationale omgeving, met veel mensen van verschillende culturen. Het is een vereiste dat je een aardig mondje Engels spreekt. Er heerst een goede werksfeer waar het erg belangrijk is dat er kwaliteit wordt geleverd. Maar tegelijkertijd zijn ze ook heel goed voor hun werknemers. Ze stimuleren een open sfeer. Het team heeft in totaal 159 medewerkers met 18 verschillende nationaliteiten.

TMNS3


breaker

 

Waar zit TMNS?

TMNS heeft locaties door heel Europa. Het hoofdkantoor is te vinden in Den Haag aan de Prinses Catharina Amaliastraat 5. Deze ligt vlak aan de A12 en is dus makkelijk te bereiken met de auto. Ook is er een goede aansluiting met het openbaar vervoer.  Naast het hoofdkantoor in Den Haag hebben ze ook vestigingen in Frankfurt, Zürich en in Novi Sad.

TMNS4

Recente vacatures