TOP WERKGEVER

The Cre8ion.Lab

Tzzssssst! Pop pop! Zap! Het pruttelt en borrelt in het laboratorium van The Cre8ion.Lab. Al meer dan tien jaar zoeken we naar de beste formules voor het ontwikkelen van communicatieoplossingen. Wij combineren beeld, woord en geluid om uiteindelijk tot de beste creaties te komen. 

Banner

breaker


Over Cre8ion Lab

Voor The Cre8ion.Lab is merkbeleving het doel; we zetten alle middelen in die nodig zijn om er te komen. Online, offline of beide. Vergeet de scheiding tussen reclamebureau en digitaal bureau. Die is bedacht door bureaus die heel goed zijn in het één en bang voor het ander. Wij vinden dat je alles in huis moet hebben om zelfs de meest gedurfde concepten en strategieën zo goed mogelijk uit te voeren. Enerzijds kennis van digitale technologie en media, anderzijds gevoel voor communicatie en branding om al die mogelijkheden ook toe te kunnen passen.

breaker

Klanten en projecten

Enkele klanten van Cre8ion.Lab:
klanten

breaker

Werken bij Cre8ion Lab

Bij The Cre8ion.Lab zijn we altijd op zoek naar de juiste chemie, niet alleen voor onze projecten, maar ook voor onze collega’s. Behalve kennis, ambitie en talent is een ‘klik’ met het team en de werkwijze van belang. Wij geloven er namelijk in dat de beste resultaten ontstaan door samen te analyseren, abstraheren en te destilleren. Wij houden van mensen die plezier hebben in hun werk. Dus durf jij het aan om de technische puzzels op te lossen en te komen tot veilige, goed presterende applicaties waar veel mensen met plezier gebruik van maken?  

Medewerkers

breaker


Waar ligt Cre8ion Lab?

The Cre8ion.Lab bevindt zich in het historische pand van “De Gruyter Fabriek”. Een verzamelplek voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Een ambitieuze en creatieve broedplaats waar wij ons als een vis in het water voelen. Wij zijn makkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen rondom ’s-Hertogenbosch en via het openbaar vervoer. 

Locatie

 

          

Recente vacatures