Home /
TAF

TOP WERKGEVER: TAF

TAF is specialist in het ontwikkelen en het op de markt brengen van innovatieve financiële producten. Kwaliteit, Eenvoud en Transparantie vormen de basis voor de dienstverlening.

"Eenvoudig transparant."

De IT-afdeling van TAF creëert de beste software, met behulp van een combinatie van technieken en methodieken en een goede dosis enthousiasme. Om deze software te kunnen blijven leveren en ontwikkelen, wil het IT-team uitbreiden. 

breaker

Over TAF

TAF ontwikkelt innovatieve financiële producten. Het bedrijft luistert goed naar de wensen en behoeften van zijn klanten en naar de financieel adviseurs met wie het samenwerkt. TAF maakt op deze manier verzekeringen waar de klant wél op zit te wachten.

TAF richt zich specifiek op financiële producten die het inkomen of vermogen beschermen. Het productassortiment bestaat uit levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De verzekeraar verzorgt het gehele proces: van productontwikkeling tot marketing en van distributie tot administratieve afwikkeling.

TAF werkt samen met gerenommeerde verzekeraars. Daardoor kan het bedrijf zijn klanten van dienst zijn met een evenwichtig aanbod aan financiële producten.


breaker

Werken bij TAF

TAF is een informeel en dynamisch bedrijf met betrokken, hard werkende collega's.

Als developer zul je in eerste instantie verantwoordelijk zijn voor de realisatie van het gezicht van een aantal in-house systemen. Samen met het team zorg je daarnaast voor de dagelijkse aanpassingen in het systeem. Ook werk je in kleine Scrum-teams middels de Agile-methode aan grote veranderingen en nieuw te bouwen applicaties. Hierbij werk je nauw samen met de product owners.

Het IT-team van TAF is erg divers. Jij gaat samenwerken met leuke collega's die onverminderd enthousiast zijn in wat ze doen.

TAF vindt het belangrijk dat er niet alleen naar de wensen en behoeften van de klant geluisterd wordt, maar ook naar die van zijn eigen mensen. Daarom draagt het bedrijf bij aan jouw pensioen en reserveert het elke maand 8% vakantiegeld voor je. Op basis van een contract van 40 uur zal jij 25 vakantiedagen ontvangen.

Ook niet onbelangrijk: je zult een marktconform salaris ontvangen, inclusief reiskostenvergoeding. Daarnaast heb je bij diverse TAF groeimogelijkheden, zodat je niet alleen je carrière, maar ook jezelf verder kunt ontwikkelen.

TAF biedt tevens een lunchprogramma. Het bedrijf verzorgt dagelijks een gezonde en gevarieerde lunch met verse producten. Ook organiseert het bedrijf maandelijks een borrel en vindt er minimaal 2 keer per jaar een bedrijfsuitje plaats. Elk teamlid uit het IT-team heeft daarnaast elke vrijdag "Lab-time." Deze tijd wordt gebruikt om aan zelfontwikkeling te werken en nieuwe technologieën uit te proberen ten behoeve van de groei van de ontwikkelaars en die van TAF zelf.

Je gaat aan de slag op een inspirerende werkplek, middenin het centrum van Eindhoven. Alvast even binnenkijken?


breaker

Waar zit TAF?

TAF is gevestigd in de binnenstad van Eindhoven. Alle winkels en eetgelegenheden vind je op loopafstand, net als het station. Kom je met de trein, dan ben je binnen 10 minuten op kantoor.

          

 

Recente vacatures

 
 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

 

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij TAF, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. TAF kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons