Home /
SuperConsult

SuperConsult

SuperConsult is een onafhankelijke ICT-organisatie op het gebied van Oracle- en Java-technologie. 

Banner

breaker


Superconsult - hoe ze zijn!


Bij Superconsult vinden ze het belangrijk om je als eerste kennis te laten maken met hun kernwaarden. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait bij een goede match tussen jou en Superconsult.

In de dagelijkse werkzaamheden, in de samenwerking met opdrachtgevers en in de samenwerking met jou als collega houden ze de volgende waarden aan:

  • Open en eerlijk;
  • Prettig samenwerken;
  • Collegiaal;
  • Faciliteren vs leidinggeven;
  • Juiste match;
  • Een salaris wat je waard bent, niet wat 'standaard' is;
  • Uitdaging en ontwikkeling, of misschien zelfs wel ontplooiing..

En dan nu de uitleg:
Superconsult is een onafhankelijke ICT-organisatie die sinds 1995 gespecialiseerd is in Oracle en Java technologie. Ze zijn onderdeel van The Human Network wat betekent dat ze een solide basis hebben met bijna 400 medewerkers.

Superconsult blijft graag klein om de persoonlijke band met het team te kunnen aanhouden. Ze willen de voordelen van een grote organisatie én die van een kleine organisatie. Daarom kiezen ze als The Human Network voor een structuur van vaktechnische cellen. De medewerkers zijn dus onderdeel van een team met vakgenoten. Vanuit die filosofie is er ook binnen Superconsult een verdeling gemaakt van Oracle DBA specialisten en Java Developers. Superconsult bestaat uit een groep zeer ervaren professionals. Het is dan ook niet zomaar dat we hebben gekozen om onze Java-divisie te dopen tot "Sultans of Java".

breaker


Klanten en projecten

Door de ruime ervaring van inmiddels meer dan 20 jaar heeft superconsult een groot landelijk netwerk opgebouwd van opdrachtgevers en collega IT-organisaties. Vanuit dit netwerk krijgen ze veel opdrachten voor hun specialisten. Deze worden aan de consultants voorgelegd om gezamenlijk een passend project te selecteren. Hierbij heb jij als consultant de regie. Superconsult kijkt vervolgens naar reisafstand, uitdaging, (jouw) tarief, persoonlijke ontwikkeling, etc.


breaker


Werken bij Superconsult


Superconsult is altijd op zoek naar Oracle- en Java-consultants en -specialisten. Als jij minimaal een hbo-opleiding hebt afgerond en daarnaast al een aantal jaar relevante ervaring hebt, dan wil Superconsult jou graag eens ontmoeten. De organisatie kan jou een functie bieden waarin je uitdagende projecten zal oppakken met een grote mate van zelfstandigheid. 

Superconsult biedt zijn medewerkers een omgeving waarin ze onderdeel zijn van een klein team (20-25 collega's), zich gewaardeerd voelen, mooie projecten kunnen doen en zich kunnen ontwikkelen in een richting die ze zelf ambiëren. Medewerkers bepalen dus volledig hun eigen koers. 

Bij Superconsult vinden ze een passende opdracht ontzettend belangrijk! Zodoende ga jij met een positief gevoel naar je opdracht en straal je dat ook uit! Zo streven ze naar gelukkige medewerkers, gelukkige klanten en daarmee ook een gelukkig en succesvol Superconsult.

Bekijk de huidige vacatures van SuperConsult op Bonque.nl.

Medewerkers

breaker


Waar zit Superconsult?

Het kantoor is gevestigd in Businesspark Papendorp in Utrecht. Vanaf de A2 of de A12 ben je met de auto zo op het kantoor. Kom je met de bus, neem dan lijn 48 en stap uit voor de deur.

          

 

Recente vacatures

 
 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

 

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij SuperConsult, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. SuperConsult kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons