Home /
Studio Louter

TOP WERKGEVER: Studio Louter

Studio Louter is specialist in storylines, film en interactie voor communicatieve ruimtes.

Bannerbreaker


Over Studio Louter


Ieder mens verrijken met inhoudelijke kennis. Dat is de missie van Studio Louter. Door bezoekers te intrigeren, emotioneren en te verwonderen, betrekt Studio Louter hen bij een verhaal.

Als full-service studio heeft het bedrijf, gevestigd in de Pijp, alle specialismen in huis: storyline- en conceptontwikkeling, research en contentproductie, vormgeving, film- en animatieproductie, software development en projectmanagement. Met evenveel passie maakt Studio Louter zowel grote en complexe tentoonstellingen, als kleine multimediale toepassingen.

Studio Louter bestaat uit drie teams: het storylineteam, het interactieteam en het filmteam. In samenwerking met de klant wordt de storyline helder geformuleerd en wordt gezocht naar de juiste uitwerking. Dan volgt de productie: schrijven, tekenen, filmen, editen, animeren en programmeren. Na oplevering en een testperiode wordt vaak een servicecontract met de klant gesloten. Zo zorgen de teams ervoor dat de producten van Studio Louter optimaal blijven functioneren.

"Zinnige verhalen invoelbaar maken."

breaker


Klanten en projecten

Studio Louter is trots op het grote aantal klanten waarvoor het bedrijf oplossingen heeft bedacht. Klanten zijn o.a. het Amsterdam Museum, het Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen, Deltapark Neeltje Jans, NEMO en het Zuiderzeemuseum.

De studio is daarnaast een aantal keer genomineerd en heeft een aantal prijzen gewonnen. Zo heeft het bedrijf o.a. een Gouden Reiger gewonnen in 2008, voor de animatiefilm 'Versnelling', geproduceerd voor TwentseWelle. Ook heeft Studio Louter een Museum + Heritage Award for Excellence gewonnen in 2014, voor de tentoonstelling 'Het Geheugenpaleis' van het Nationaal Archief. In 2015 volgde een nominatie voor Europese Museum van het jaar voor de tentoonstelling 'Galerij van de Mens' voor het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen.


klantenbreaker


Werken bij Studio Louter

De mensen achter Studio Louter zijn stuk voor stuk gefascineerd en gemotiveerd door creativiteit. Studio Louter is een klein, maar snelgroeiend bedrijf. Je moet dus wel tegen de hectiek kunnen die daarbij komt kijken, maar krijgt er een team vol gezellige enthousiastelingen voor terug.

Studio Louter kan jou een contract voor bepaalde tijd bieden, waarin een reiskostenvergoeding opgenomen wordt indien je daar behoefte aan hebt. 

Medewerkersbreaker


Waar zit Studio Louter?

Studio Louter is gevestigd op een toplocatie in de Amsterdamse Pijp. De tram stopt om de hoek, dus je bent met het ov zo op kantoor.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons