Home /
Stratech Automatisering

Stratech Automatisering

Stratech ontwikkelt sinds 1989 innovatieve softwareoplossingen voor de nichemarkten Logistiek & Industrie, Publiek en Recreatie.

Stratech verzorgt totaaloplossingen voor ondernemers, waardoor deze in staat zijn hun kennisintensieve en complexe bedrijfsprocessen efficiënt te organiseren en de continuïteit van deze kennis en processen te waarborgen. Hiermee levert het bedrijf een positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat van zijn klanten.

breaker

Over Stratech

De missie van Stratech is om met innovatieve en verrassende softwareoplossingen ondernemers te helpen met ondernemen. In het kader van deze missie investeert Stratech in de ontwikkeling van een nieuwe generatie softwareoplossingen. Hierbij worden cloudoplossingen gerealiseerd volgens moderne technieken en methodieken.

De softwareoplossingen van Stratech ondersteunen taakgestuurd werken, waardoor gebruikers in staat zijn efficiënt en effectief hun taken uit te voeren. Het bedrijf ontwikkelt deze oplossingen middels de Agile/Scrum-methode, waarbij het representatieve gebruikers uit de doelgroepen regelmatig bij het proces betrekt.

"Stratech helpt ondernemers beter te ondernemen"

breaker

Klanten en projecten

Stratech zet branchespecifieke vraagstukken om naar innovatieve oplossingen. Dat doet het bedrijf voor (internationale) organisaties die actief zijn in verschillende sectoren.

Een aantal van deze organisaties zijn:

breaker

Werken bij Stratech

Stratech hecht veel waarde aan de informele werksfeer binnen het bedrijf. Om deze reden is er een personeelsvereniging, waarbij iedereen is aangesloten, maar ook een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse andere uitjes.

De leuke, informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan, maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever.

Stratech biedt een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden, waaronder een pensioenregeling, winstdelingsregeling en incentives. Zo biedt het zijn medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.

Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging.


breaker

Waar zit Stratech?

Het kantoor van Stratech bevindt zich in Enschede. Het bedrijf is goed bereikbaar met de auto en ligt op loopafstand van een bushalte en een treinstation. 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons