Home /
SpriteIT Managed Services

SpriteIT Managed Services

Als gedreven full service internetbureau in Amsterdam richten wij ons op het bieden van totaal oplossingen op het gebied van online marketing, web development en managed services. Ontzorgen staat hierbij centraal. Wij zorgen voor de continuïteit van uw IT bedrijfsactiviteiten, de online omgeving en toestroom van kwalitatieve online sales of leads.

Online Marketing bureau

Op het vlak van online marketing adviseren wij u in alle facetten. Van online strategie tot zoekmachine optimalisatie en marketing automation. Wij geloven niet in standaard e-commerce oplossingen. De ideale online marketing mix is volledig afhankelijk van uw bedrijf, visie, uitstraling en doelstellingen.

Managed Services

Dit trekken wij door in onze managed services diensten. Elke IT omgeving is weer anders en heeft zo zijn eigen randvoorwaarden. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat u onbezorgd kan werken. Door 24/7 monitoring, asset management en IT beheer zorgen wij ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent. Geen afleiding door software problemen, slechte bereikbaarheid of hardware storingen, zo werkt u effectief door.

Web & applicatieontwikkeling

Standaardsoftware heeft soms beperkingen omdat het niet altijd aansluit bij uw processen en dit kan tot extra kosten en/of processen leiden. Met maatwerksoftware zorgen wij voor meer werkgemak bij uw medewerkers en het maakt efficiënter werken mogelijk. Naast deze vorm van applicatieontwikkeling, zorgen wij ervoor dat uw online visitekaartje, uw website, uitstraalt wat u wilt uitstralen. Een eerste indruk is immers zo gemaakt.
Voor webshops en websites creëren wij nieuwe website, updaten wij huidige sites of zorgen wij ervoor dat het beheer van uw website of webshop geoptimaliseerd wordt. De tijd die u bespaart op voorraad beheer, afhandeling van bestellingen of updaten van website informatie kunt u daardoor steken in new business

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons