Home /
Speyk

TOP WERKGEVER: Speyk

SPEYK adviseert en ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen door ICT optimaal en veilig af te stemmen op de bedrijfsprocessen.

''Nieuwerwetse ICT voor bedrijven en scholen.''  

In de werkwijze van SPEYK staan de medewerkers centraal. Vanuit de visie, missie en doelen van de klant creëert het bedrijf een roadmap naar de perfecte ICT-omgeving. Waarom? Ervaring leert dat medewerkers zo overal en altijd productief en efficiënt kunnen werken. Het plezier van de medewerkers draagt bij aan een succesvolle organisatie. SPEYK begeleidt, met als doel de klant te laten groeien en meebewegen. Continuïteit voor organisaties wordt daarmee een feit. 

breaker

Over SPEYK

"Dagelijks werk slimmer, efficiënter én leuker maken door de slimme inzet van ICT."

SPEYK is een ICT-kennispartner met meer dan 15 jaar ervaring. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als betrouwbare ICT-dienstverlener voor de zakelijke dienstverlening en het onderwijs. Het doel? Dagelijks werk slimmer, efficiënter én leuker maken door de slimme inzet van ICT.

SPEYK biedt managed services en cloudsdiensten aan, in combinatie met een breed assortiment aan advies- en trainingsdiensten. 'Nieuwerwetse ICT' noemt SPEYK het: de nieuwste technieken met de prettige mentaliteit van toen. 

SPEYK werkt samen met betrouwbare enterprise-spelers in de ICT-markt. Denk hierbij aan Microsoft, HP, Cisco, Barracuda en meer. Door de technologieën van deze partijen te combineren met 'eigen' ICT-services en advies- en trainingsdiensten onderscheidt SPEYK zich van andere dienstverleners.

Persoonlijk contact vindt SPEYK erg belangrijk. Met meer dan 35 specialisten staat het bedrijf klaar voor zijn klanten. SPEYK werkt graag proactief met hen samen. Iedereen heeft zijn eigen specialisme, dit wordt gecombineerd met de gezamenlijke drive om tot succes te komen. 

Diensten en producten

  • Cloud services
  • Connectivity & Voice
  • Enterprise Security
  • Managed IT Services
  • Technology Solutions

Een grote diversiteit aan betrouwbare en bewezen technologieën zorgt ervoor dat klanten bij SPEYK alles vinden wat ze nodig hebben. Door een samenwerking met de grote spelers op ICT-gebied is SPEYK in staat klanten het beste uit twee werelden te bieden. Bewezen technologieën met de beste dienstverlening. 

breaker

Klanten en projecten

SPEYK bedient de markt voor zakelijke dienstverlening en de markt voor onderwijs. Het gespecialiseerde team biedt zakelijke organisaties advies over het bereiken van businessdoelen, over hoe ze sterk kunnen staan tegenover concurrenten en over hoe ze medewerkers zo productief en efficiënt mogelijk kunnen laten werken. De kern van de oplossing: slimme ICT. Door op basis van gefundeerde keuzes de belangrijkste uitdagingen aan te gaan, kan SPEYK technologie zo passend mogelijk voor de klant inzetten, met oog op groei en ontwikkeling.

"Complexe ICT simpel maken."

Onderwijsinstellingen krijgen de ruimte om te differentiëren, dankzij de slimme techonologie van SPEYK. School aantrekkelijk houden of maken voor de 'nieuwe' leerling kan mede door ICT. Technologie ondersteunt een motiverende leerplek of innovatief leslokaal. Maar SPEYK staat niet alleen voor technologie - juist niet. Advies, meedenken, begeleiden en training geven zijn essentiële elementen. In samenwerking met SPEYK wordt een school toekomstbestendig gemaakt. 2020 proof noemt SPEYK dit.   

Een kleine greep uit de klantenkring:

breaker

Werken bij SPEYK

"Work hard and have fun!"

De meeste medewerkers van SPEYK werken meer dan 5 jaar vol passie en met ambitie voor het bedrijf. Doordat de organisatie constant in ontwikkeling is, ontstaat een dynamische omgeving. Mensen maken de organisatie tot wat het is. Centraal staat het doel om het maximale uit mensen te halen. Dat kan door een goede balans te vinden tussen samen hard werken en samen plezier maken. 

Omdat SPEYK nog altijd wil uitbreiden, is het bedrijf op zoek naar enthousiaste en ambitieuze mensen. Je kunt je expertise inzetten in het gehele advies-, implementatie- en beheertraject. Daarnaast bekijk je samen met je collega’s kritisch welke mogelijkheden zich nog meer voordoen vanuit het portfolio van SPEYK.

Naast een prima salaris en een auto van de zaak biedt SPEYK je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals je van een professionele organisatie mag verwachten. Flexibele arbeidsvoorwaarden behoren tot de mogelijkheden. SPEYK is een informele organisatie, waar goede professionaliteit samengaat met plezier en onderling respect. Een bijzonder leuke bijkomstigheid is de bonusregeling die het bedrijf heeft voor zijn medewerkers.

breaker

Waar zit SPEYK?

SPEYK is gevestigd in Veenendaal. Het bedrijf ligt vlak naast de A12; je kunt je auto ook voor de deur kwijt. Veenendaal heeft daarnaast 3 treinstations, dus ook met ov ben je zo op je werk.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons