Home /
Specialist Retail Systems B.V. (SRS)

TOP WERKGEVER: Specialist Retail Systems B.V. (SRS)

Specialist Retail Systems is het bedrijf achter StoreInfo, de derde generatie software in complete winkelautomatisering voor de detailhandel.

Banner

breaker


Over Specialist Retail Systems


Zo’n dertig jaar geleden vormde zich het bedrijf SRS uit de Coltex Retail Group (i.e. Forecast, Vet, DiDi, e.a.). Inmiddels is SRS uitgegroeid tot een gerespecteerde automatiseerder voor kleinere boetiekjes tot aan multinationale winkelketens. In de loop van tijd is een specialisme ontstaan voor integrale oplossingen tussen stenen winkels en webwinkels in de mode, schoenen, lingerie en sport retail. Inmiddels beschikken de meeste klanten van SRS over de derde generatie retail software, genaamd StoreInfo. Deze software is een complete automatiseringsoplossing voor retailers in mode, schoenen, lingerie en sport. Dertig jaar continue innovatie en nauwe samenwerking met de retailsector heeft geleid tot de eerste complete cloud-based automatiseringsoplossing voor retailers. Het bevat alle functionaliteiten om logistiek, point-of-sale en voorraden volledig te beheersen. StoreInfo biedt een unieke toegevoegde waarde waarmee SRS momenteel voorloper is in de markt.

Specialist Retail Systems bestaat uit een jong team van managers en IT-specialisten met ervaring in verschilende vlakken van de retailindustrie en ICT (logistics, POS en CRM). Klanten variëren van kleine organisaties met één winkel tot internationaal opererende retailorganisaties met meer dan 100 winkels. StoreInfo is volledig ontwikkeld op basis van het SaaS-principe. De missie van Specialist Retail Systems is om klanten te voorzien van een betaalbare oplossing voor alle huidige en toekomstige behoeften. StoreInfo opereert momenteel in Nederland, Duitsland en België.

breaker


Klanten en projecten

Klanten van Specialist Retail Systems zijn onder andere:


klanten

breaker


Werken bij Specialist Retail Systems

Specialist Retail Systems maakt business applicaties die ervoor zorgen dat klanten in de zeer dynamische modebranche met haar complexe logistieke en supply chains, zowel hun fysieke als de e-commerce retailkanalen optimaal kunnen managen en maximale verkoopresultaten kunnen behalen. Om het optimale resultaat te kunnen blijven halen is Specialist Retail Systems altijd geinteresseerd in getalenteerde programmeurs en ontwikkelaars.

Je komt terecht in een klein, hecht team van developers, waarin doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn: je kunt je excellereren tot een hoog niveau binnen het bedrijf. Gedurende jouw werkzaamheden zul je tevens inzicht krijgen in complexe structuren en businessprocessen; van fysiek-logistieke en e-commerce processen tot (online)payments en beveiligingsprotocollen. Deze kennis en ervaring ga je toepassen om uitdagende projecten voor grote klanten te kunnen oppakken.

Uiteraard staat hier een aantrekkelijk salaris tegenover. Tevens krijg jij indien gewenst een reiskostenvergoeding en biedt Specialist Retail Systems jou een pensioenregeling. Je komt terecht in een informele werksfeer met korte lijnen en leuke collega's.

Medewerkers

breaker


Waar zit Specialist Retail Systems?

Specialist Retail Systems is gevestigd in Almere. Het kantoor ligt vlak bij de A6, dus met de auto ben je zo op je werk.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons