Home /
SolidForm

SolidForm

SolidForm Web Solutions bv is een gerenommeerd IT-bedrijf dat kan voorzien in alle mogelijke online wensen. Het bedrijf staat bekend om zijn zéér pragmatische aanpak, waarbij de klant nauw betrokken wordt in het volledige ontwikkelproces. SolidForm bestaat nu 5 jaar, wil verder groeien en is daarom weer op zoek naar leuke collega's om het team mee te versterken.

''Jarenlange ervaring in MKB en grootzakelijke oplossingen.''

breaker

Over SolidForm


SolidForm richt zich op een grote variatie aan werkzaamheden op het gebied van CMS-websites, lab-rapportages, online agenda's, urenregistratiesystemen, webcrawlers, Google Analytics-koppelingen, SOAP-webservices, Single Sign On applicaties, html-analysers, webportalen en nog veel meer.

''SolidForm komt niet met standaardoplossingen.''

Binnen alle oplossingen die SolidForm biedt staan de no-nonsense houding, het analytisch vermogen en de lage kosten voor de klant centraal. Het bedrijf is inzetbaar voor ieder probleem. Jouw collega's zijn experts in het Microsoft .NET framework. Als de klant geen standaardprobleem heeft, komt Solidform niet met een standaardoplossing. Projecten zullen gerealiseerd worden in een zo kort mogelijke omlooptijd, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.


breaker


Klanten en projecten


Een greep uit de klanten van SolidForm:

  • Supply Chain Information Management (SIM):

The SIM Solutions Portal is a powerful and effective instrument for remaining up to date on the status of your suppliers. Excellent data quality ensures a transparent footprint of every product. It shows you the critical links in the supply chain, related to your first tier suppliers.

SIM offers reporting tools, enabling your company to filter all the areas that are important for managing your KPI’s.

  • Grizzly New Marketing:

Grizzly New Marketing is een in Breda gevestigd zoekmachine-marketingbureau en heeft jarenlange ervaring met zoekmachinepositionering. Sinds 2001 heeft Grizzly New Marketing voor meer dan 5000 bedrijven ruim 1.000.000 topposities in Google gegenereerd.

  • ALcontrol Food & Water:

Laboratoriumdiensten en technische ondersteuning op het gebied van productie, verwerking en hygiëne zijn de belangrijkste serviceaspecten van ALcontrol Food & Water. Zo beoordeelt en analyseert ALcontrol niet alleen eindproducten, maar ook grondstoffen, halffabricaten, bijproducten en diervoeders. Tot de opdrachtgevers behoren onder meer producenten van voedingsmiddelen, diervoeders, genotsmiddelen, retailers, productschappen, veehouders en controle-instanties.

breaker

Werken bij SolidForm

SolidForm bestaat momenteel uit een 5-koppig ontwikkelteam. Het bedrijf heeft meerdere software engineers in dienst, die daarbij information analysts en projectmanagers zijn of hiermee samenwerken.

Het team is prestatiegericht en staat open voor jouw ideeën. Je krijgt de ruimte om groot verschil te maken. Op de informele werkplek in Breda werk je samen en heb je direct contact met inspirerende collega's, die jouw expertise weten te waarderen. Werktijden zijn in overleg flexibel en je zult van SolidForm een goed salaris ontvangen, aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en mobiele telefoon van de zaak.

breaker

Waar zit SolidForm?

Je vindt SolidForm in Breda aan de Baronielaan 65. Met zowel de auto als het OV is SolidForm goed bereikbaar.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons