TOP WERKGEVER

Sociale Verzekeringsbank

De Sociale Verzekeringsbank is namens de overheid de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. De SVB is verantwoordelijk voor de kinderbijslag, het AOW-pensioen, nabestaandenuitkeringen en het persoonsgebonden budget. De organisatie bestaat al ruim 100 jaar en heeft miljoenen klanten. 

''De SVB is helder en efficiënt georganiseerd.''

Banner
breaker


Over de SVB

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is dé uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. De SVB zorgt ervoor dat iedereen op tijd én correct hun kinderbijslag, AOW-pensioen, nabestaandenuitkering of persoonsgebonden budget ontvangt. Dit doen ze in opdracht van de overheid, al meer dan 100 jaar. Ruim 5 miljoen klanten rekenen op de SVB, en kúnnen op hen rekenen. Wie een uitkering ontvangt, maar ook wie informatie wenst over sociale regelingen is bij de SVB aan het goede adres. Altijd.

Gezin

Flexibel

De organisatie is flexibel, zodat de SVB snel kan inspelen op nieuwe taken en ontwikkelingen in de samenleving. Dat doen ze met bijna 4.000 deskundige medewerkers. Waar mogelijk passen ze nieuwe uitvoeringstaken in de bestaande organisatie in. Maar als dat nodig is, passen ze de organisatie aan om optimale dienstverlening te kunnen leveren.


breaker


Werken bij de SVB

Volop carrièrekansen en een prettige, inspirerende sfeer. Plus alle ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld via de SVB Academie. Werken bij de SVB is werken aan jezelf. Maar natuurlijk ook aan een transparante en evenwichtige sociale zekerheid. Van de kinderbijslag tot de AOW: iedereen die er recht op heeft moet op SVB kunnen rekenen. Het bedrijf bedient ruim vijf miljoen klanten. Dus je levert echt een essentiële bijdrage aan de Nederlandse samenleving.

Plaatje1breaker

Waar zit de SVB?

Je vindt het hoofdkantoor van de SVB in Amstelveen, vlak langs de A9. Het grote, nieuwe kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

Locatie

          

Recente vacatures