SOA People

SOA People is een Europese groep gespecialiseerd in het implementeren en optimaliseren van alle SAP oplossingen.

breaker

Over SOA People

SOA People is een SAP consultancy-, projecten- en beheerorganisatie. SOA People biedt  klanten uiteenlopende SAP-oplossingen, geënt op aantoonbare branche-expertise. Daarnaast hebben ze rond hun visie op beheerprocessen een unieke beheerproposite ontwikkeld. Bij SOA People werken gedreven en hooggekwalificeerde professionals met diepgaande proces-, organisatie- en SAP-kennis. De hoge kwaliteitsnormen hebben al vele awards opgeleverd en zich jaar op jaar vertaald in een hoge klanttevredenheid.

SOA People is:

  • SAP Gold Partner;
  • 4 x winnaar van de SAP Partner Award Hoogste Klanttevredenheid;
  • Eerste SAP partner die de kwaliteitsaccreditatie heeft ontvangen in 2011, 2012, 2013, 2014, 2015;
  • Gecertificeerd als Partner Center of Expertise (PCoE) van SAP;
  • Lid van het SAP EMEA uitvoerend bestuur VAR voor het verkopen van licenties en onderhoudscontracten;
  • Gecertificeerd voor vele SAP solutions en expertise.

Visie - Een toonaangevende partner zijn en klanten optimaal laten profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van de SAP-bedrijfssoftware, zodat alles uit SAP wordt gehaald wat er in zit. Dit ter ondersteuning van de bedrijfsdoelstellingen.

breaker

Werken bij SOA People

People versus Content

Bij SOA people maken ze een duidelijk onderscheid tussen people- en contentmanagement. Hierdoor houdt het bedrijf evenwicht tussen het managen van menselijk kapitaal en een marktgedreven aanpak om groei te realiseren. De persoonlijke doelstellingen en bijbehorende ontwikkelingsplannen van elke consultant worden in onderling overleg opgesteld op basis van individuele drijfveren, de evaluatie van prestaties, de invloed van de markt en de ontwikkeling van competenties. Een nauwe samenwerking tussen teamleiders en het lokale management zorgt voor voldoende lokale capaciteit en kwaliteitsvolle prestaties.

''Mensen zijn de motor achter alle prestaties en kennis waar ons bedrijf voor staat. Met veel enthousiasme gidsen lokale teamleiders onze medewerkers langs individuele ontwikkelingstrajecten en carrièrepaden.''

breaker

Klanten & projecten

breaker

Waar ligt SOA people?

SOA people ligt ten zuiden van Utrecht in Nieuwegein. Het is erg goed te bereiken met het openbaar vervoer (lijn 66,65,77 en 74 komen er ieder kwartier langs vanaf Utrecht-Centraal). Met de auto is het ook prima te doen; zowel de A2 als de A27 liggen op een steenworp afstand van het kantoor.

          

Recente vacatures