Home /
ShareCompany

ShareCompany

Share Company Group is een dynamische club van ambitieuze ondernemingen uit Amersfoort. Wij ontwikkelen ICToplossingen op het gebied van beleggingsinformatie, narrowcasting en workforce management.

ShareCompany maakt innovatieve producten met beursinformatie voor banken, brokers en mediabedrijven. Zo levert ShareCompany aan Rabobank alle beursinformatie voor klanten en adviseurs. Andere voorbeelden zijn de streaming koersen en ticker van RTL Z, de factsheets van Delta Lloyd fondsen en de beurspagina De Telegraaf. ShareCompany is een leidende onderneming in de markt, onze informatie is voor miljoenen mensen elke dag in beeld. 

Op het gebied van narrowcasting is New Media Ventures toongevend en onderscheidend. Wij benaderen narrowcasting vanuit een heldere visie, die door onze klanten goed wordt gewaardeerd. Zo verzorgen wij narrowcasting voor de communicatieafdelingen van o.a. Akzo Nobel, Capgemini, ING, Nationale Nederlanden, Van Gansewinkel en Meander Medisch Centrum.

banner

 

Recente vacatures

 
 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

 

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij ShareCompany, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. ShareCompany kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons