TOP WERKGEVER

RW Retail Solutions


Retail Solutions is al ruim 7 jaar actief. Het bedrijf biedt praktische oplossingen voor retailers op het gebied van personeelsplanning.  

"Met meer dan 700 klanten is Retail Solutions intussen een serieuze speler in de retailwereld."

Banner

breaker


Over Retail Solutions


Retail Solutions is opgestart door de broers Robin en Symen Wahle, afkomstig uit een familie van retailondernemers uit Leusden. Hun oplossingen zijn ontstaan op de werkvloer van een supermarkt in Leusden.

Retail Solutions is ruim 6 jaar actief en inmiddels gegroeid tot een bedrijf met 20 medewerkers. Ruim 700 retailondernemers gebruiken hun oplossing. Een 8 als gemiddelde klantbeoordeling toont aan dat hun werk wordt gewaardeerd. Ze doen er alles aan om dit vertrouwen te waarborgen.

"Het mooie van werken in de retailsector is dat ontwikkelingen razendsnel gaan. Mijn vader had in de jaren '80 als eerste de streepjescodescanner in de supermarkt; als zoons introduceren we nu als eerste bedrijf mobiel werken." - Symen Wahle, eigenaar Retail Solutions

Door oplossingen nog meer aan te laten sluiten op de vraag, de opdrachtgever optimaal te woord te staan bij vragen en net dat beetje extra te bieden, zorgt Retail Solutions voor een ultieme klantbeleving. Door de supermarktervaring kunnen ze snel schakelen en direct inspelen op de behoefte van de klant.

over

breaker


Klanten en projecten


Met meer dan 700 klanten is Retail Solutions intussen een serieuze speler in de retailwereld. Klanten hebben is één ding, maar tevreden klanten hebben is nog veel belangrijker! Dit zijn er een paar:

klanten

breaker


Werken bij Retail Solutions


Werken bij Retail Solutions betekent werken in een dynamische omgeving, bij een bedrijf met grenzeloze ambitie. Je komt terecht in een enthousiast en hecht team, waar iedereen elke dag weer van elkaar probeert te leren.

"Ik leer veel van mijn collega’s en voel me al goed thuis." - Bart Zuilhof, developer bij Retail Solutions

Naast een goed (marktconform) salaris, een pensioenregeling, 25 vakantiedagen en de nodige voorzieningen (laptop, mobiele telefoon en meer) bieden ze bij Retail Solutions vooral een extreem uitdagende baan; je wordt uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen.

breaker

 

Waar zit Retail Solutions?


Je vindt Retail Solutions in Leusden, net onder de rook van Amersfoort. Kom je met de bus? Dan raden we je aan om uit te stappen bij busstation 'Geertrudishof'; vanaf hier is het slechts 4 minuutjes lopen naar het pand van Retail Solutions. Besluit je toch de auto te nemen? Het pand ligt niet ver van de E30 en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Locatie

 

          

Recente vacatures