TOP WERKGEVER

Rond Consulting BV

Rond ondersteunt organisaties met een SAP-backoffice, via consultancy, beheer en maatwerkoplossingen.

Consulting, software, solutions, maintenance en inshoring staan centraal in het portfolio van Rond. Het is een innovatief, creatief en snelgroeiend bedrijf dat zich wil onderscheiden door kennis en kwaliteit.

breaker

Over Rond Consulting


Rond noemt zichzelf een herkenbaar, gezond Nederlands merk. Een gezonde onderneming die goed is voor zijn consultants, klanten, partners en voor de maatschappij. Dit komt tot uitdrukking in de 4 kernwaarden van Rond: duurzaam, meer, waarde en scheppen.

Door zichzelf, klanten en partners steeds uit te dagen, behaalt Rond zijn doelen en verlegt het grenzen. Hierdoor profiteert het bedrijf niet alleen van het ecosysteem waar het deel van uitmaakt, maar voegt het ook duurzaame waarde toe.

Bij Rond draait het niet alleen om omzet, maar ook om de manier waarop geld verdiend wordt. Jaarlijks gaat 10% van de EBITA naar goede doelen, waaronder de Stichting Bewust Rond. Deze stichting is een initiatief van het bedrijf zelf, en zet zich in voor ouderen in een achterstandspositie.

Rond is bekroond partner van onder andere Qlik, SAP en Mendix. Rond is reseller van deze software en levert verschillende out-of-the-box-oplossingen voor diverse industrieën.

breaker

Klanten en projecten


Het portfolio van Rond bestaat uit een reeks kant-en-klare oplossingen, die het binnen zeer korte tijd kan implementeren en aanpassen naar de businessbehoeften van de klant.

Rond is dé partner voor grote en middelgrote organisaties op het gebied van Business Intelligence en Enterprise Apps. breaker

Werken bij Rond ConsultingAls werknemer van Rond maak je deel uit van een team dat werkt op MVO-basis. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid te groeien als consultant en als mens.

Rond investeert niet alleen in kennis, maar ook in de omgeving waarin jij als specialist je werk uitvoert: een omgeving waar de consultant meedenkt en inspraak heeft. Het bedrijf opereert vanuit de principes van de ronde (!) tafel en biedt ruimte voor eigen initiatief.

Je komt bij Rond terecht in een open cultuur en krijgt te maken met een uitstekende beloningsfilosofie. Daarbij horen een stevig marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een bonus die gebaseerd wordt op de persoonlijke resultaten van jou en het team.

breaker

Waar zit Rond Consulting?Rond is gevestigd aan de Wiekenweg 54F in Amersfoort. Het kantoor is eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

          

Recente vacatures