Home /
Reports

TOP WERKGEVER: Reports


Reports vertaalt data naar heldere en overzichtelijke managementinformatie. Op basis van hun dashboards waarin diverse rapportages worden samengevoegd, kunnen beslissingen worden genomen op basis van feiten in plaats van buikgevoel alleen.

"We deliver facts and figures."

Banner

breaker


Over Reports


Reports is innovatief en soms een beetje rebels. Hun doel: altijd één stap verder denken, net datgene mogelijk maken wat gisteren niet kon. Ze inspireren hun klanten met de meest creatieve datavisualisaties, helpen ze in korte tijd tot de meest waardevolle overzichten en rapportages. Niet alleen nù, ook na het hebben van voortschrijdend inzicht draaien ze mee met nieuwe wensen. Want inzichten zullen meegaan met de markt, organisatie en andere omstandigheden. Het herkennen van aandachtspunten en deze weten op te lossen voordat het een noodzaak is. Dat is de uitdaging, daarom kiezen bedrijven voor Reports.

Reports is zakelijk maar informeel; hun klanten voelen zich op hun gemak en zijn bijna collega’s. De mensen van Reports hebben een bestuurlijke achtergrond en verdiepen zich in de organisatie en materie van de klant om business exact te begrijpen. Zo worden ze specialisten en zijn ze haarfijn in staat om een rapportageoplossing te creëren die écht helpt.

Reports is de leverancier met expertise op het gebied van keteninformatie
Ketens vind je momenteel overal terug. denk aan samenwerking meldkamer, hulpverlenende diensten en een ziekenhuis. Daarom richt Reports zich op ketens binnen de Healthcare en Veiligheidsregios. Daarnaast is Reports ontzettend sterk om bedrijven volledig te ontzorgen door het beheer van datawarehouses en BI omgevingen volledig over te nemen. Bij Reports werkt alles met een optelsom waarbij het resultaat meer is dan alleen de optelsom. De mogelijkheden van de infrastructuur van Reports zorgt ervoor dat opdrachtgevers daadwerkelijk verbeteringen ervaren, strategisch wendbaar blijven en waarde uit hun data halen. 

Reports

breaker


Referenties


referenties

breaker

 

Werken bij Reports


Reports groeit als organisatie. Daarom zijn ze doorlopend op zoek naar ontwikkelaars die hun innovatieve bedrijf willen versterken.

Bij Reports heb je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je kennis en vaardigheden te vergroten. Daarnaast bieden ze bij Reports een goed salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

breaker

 

Waar zit Reports?


Je vindt het kantoor van Reports in Almere; om precies te zijn aan de Annie M.G. Schmidtweg. Het kantoor is makkelijk te bereiken per auto en per openbaar vervoer.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons