Home /
Red Data

Red Data

Red Data heeft een breed portfolio aan diensten en oplossingen om de beschikbaarheid c.q. kwaliteit van data te garanderen, deze data (automatisch) te verrijken, en op een intelligente manier informatie uit (big) data te halen.

"Passionate about data"

breaker


Over Red Data

  • Business Intelligence

De Business Intelligence oplossingen van Red Data kunnen op veel verschillende niveaus worden uitgevoerd. Zij kijken naar de meerwaarde die datawarehousing kan opleveren, met als doel nieuwe inzichten te verschaffen om bedrijfsvoering te verbeteren. Dit leidt tot productiviteitsverhoging, hogere winst-marges en tevreden medewerkers.

  • Search

Red Data kan op alle kernactiviteiten zelfstandig projecten aannemen. Dit houdt in dat zij van A tot Z een opdracht samen met de klanten definiëren en daarna uitvoeren. Hierbij begeleiden zij de klantorganisatie om de kennis ook intern goed te laten landen.

  • Data Management

Het waarborgen van datakwaliteit is van groot belang voor een organisatie. Red Data adviseert u op strategisch, tactisch en operationeel niveau en implementeert het advies naar business case, project en/of acties. Afhankelijk van de inrichting, spelen zij een directe en/of indirecte rol in het beschikbaar en veilig houden van de omgeving en systemen.

  • Big Data

Red Data is een speler in de markt van data- en informatiemanagement, die zorgt dat organisaties kunnen (blijven) vertrouwen op data en informatie. Met Big Data richten zij zich op de grotere bronnen, veelal extern, om tot nieuwe inzichten te komen.


breaker


Werken bij Red Data


Red Data is een groeiend bedrijf en is daarom voortdurend opzoek naar getalenteerde ICT-ers (m/v). Ze belonen drive en betrokkenheid dan ook met een prima salaris, een uitdagende functie en afwisselend werk, want per slot van rekening is persoonlijke ontwikkeling een speerpunt binnen de organisatie. De opdrachten en klanten van Red Data zijn over het hele land verspreid.

Ze bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw inzet en expertise. Naast een vaste fulltime functie bieden ze een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een bruto jaarsalaris aansluitend op jouw specifieke achtergrond en ervaring.

breaker


Waar zit Red Data?

Het kantoor van Red Data ligt in het zuidwesten van Flevoland, in Almere Stad. Het kantoor ligt naast het station van Almere Centrum en is dus goed bereikbaar met de trein en de bus. Mocht je na de werkdag nog even de stad in willen, dan is dat geen probleem. Aan de andere kant van het station ligt namelijk direct het centrum van Almere. 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons