Home /
Realworld Systems

TOP WERKGEVER: Realworld Systems

Realworld Systems is een softwarehuis, gespecialiseerd in softwareontwikkeling, consultancy en productontwikkeling voor organisaties zoals Nuts- en Telecombedrijven met ruimtelijk gespreide assets.

"Wij zorgen ervoor dat mensen prettiger, efficiënter en effectiever hun werk kunnen doen."

Banner

breaker


Over Realworld Systems


Realworld Systems is een bedrijf dat altijd dicht bij zichzelf is gebleven. Ondanks de constante groei en de ambitie dit door te trekken naar de toekomst, hanteren ze nog steeds de bewezen methodieken die hun gebracht heeft waar ze nu staan.

Bij Realworld Systems maken ze het werk van hun klanten aangenamer. Door ontwikkeling van slimme interfaces, eigentijdse software en het leveren van bijpassende services.

Realworld steunt op drie pijlers:

  • services op het gebied van de Geografisch Informatie Systemen (GIS)
  • services op het gebied van Asset Management (AM)
  • (door)ontwikkelen van producten.


Missie

Realworld Systems wordt marktleider van de Benelux als dienstverlener voor informatievoorziening op het gebied van assetmanagement van ruimtelijk verspreide bedrijfsmiddelen. Daarnaast biedt het zijn expertise wereldwijd aan. Ze bieden diensten in de vorm van advies, projecten, beheer en producten. Investeren in de kennis en vaardigheden van alle collega's heeft de hoogste prioriteit. Realworld Systems' mensen zijn immers de helden van het bedrijf. Ze zullen ervoor zorgen dat de organisatie beschikt over unieke kennis en vaardigheden. Realworld Systems volgt de markt en blijft innovatief onderzoek doen door middel van research & development voor nieuwe oplossingen of producten.

over

breaker


Werken bij Realworld Systems


Realworld Systems geeft je de kans om als ICT'er te werken in de boeiende wereld van geografische informatiesystemen. Realworld Systems heeft een open en stimulerende bedrijfscultuur. Je krijgt de kans om je kennis en expertise in te zetten binnen een breed scala organisaties en bedrijven.

Realworld Systems zoekt constant mensen voor interessante GIS banen. Ze zijn op zoek naar gedreven ICT'ers die vragen van klanten optimaal willen beantwoorden met adviezen, systemen, oplossingen en kennisoverdracht.

GIS kennis is wat hen betreft geen must. Ze zien Geo-ICT vooral als een ICT-probleem en het geografische aspect als een interessante uitbreiding. Er werken bij Realworld Systems dan ook veel ICT'ers, die hun kennis van Geo-ICT intern hebben opgedaan.

Wat Realworld Systems biedt
Bij Realworld Systems bieden ze je de mogelijkheid om in een informele, leuke organisatie jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid bij verschillende klanten projecten op te pakken, in verschillende teams te werken en samen tot een oplossing te komen. Daarbij zul je altijd kunnen terugvallen op de mensen met veel ervaring in het bedrijf.

Bekijk de huidige vacatures van Realworld Systems op Bonque.nlbreaker


Sfeerimpressie


Realworld Systems' identiteit wordt gevormd door hun kernwaarden. Het is belangrijk dat nieuwe collega's zich hierin herkennen. Deze kernwaarden zijn:

  • Blink uit!
  • Betrouwbaar
  • Informeel
  • Geef nooit op
  • Plezier.

Dus goed zijn in je werk, de klant bovenaan, hard werken als het moet en plezier als het kan. Hoeveel medewerkers ook praten met opdrachtgevers, hoeveel ze ook adviseren, iedereen maakt software bij Realworld Systems in de Geo-IT. Er is al veel veranderd sinds ze begonnen zijn, en er zal genoeg blijven veranderen.

 

team

breaker

 

Waar zit Realworld Systems?


Realworld Systems is onderdeel van de Realworld Holding. Daaronder vallen 10 bedrijven wereldwijd: in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Roemenië, Nieuw Zeeland, de Verenigde Staten, Indonesië en Zuid-Afrika.

De Nederlandse vestiging van Realworld Systems vind je in Culemborg, tussen Utrecht en Den Bosch. Het kantoor van Realworld Systems is gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook station Culemborg ligt om de hoek. Het pand is dus ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons