TOP WERKGEVER

Qvision


Qvision levert oplossingen om woningcorporaties te ondersteunen bij de uitdagingen op het gebied van communicatie en bedrijfsvoering.

breaker


Over Qvision

Qvision levert web-based oplossingen om corporatie te ondersteunen bij hun uitdagingen op het gebied van communicatie en bedrijfsvoering. Een hele mond vol, maar wat onderscheidt Qvision van andere aanbieders?

Qvision bestaat voor de ene helft uit 'techneuten'. Mensen die enthousiast worden van termen als XML, JSON en SQL. Techniek zit in het DNA van Qvision, daarom wordt er niet gewerkt met Freelancers of offshoring. Er wordt geïnvesteerd in kennis en techniek en zoeken elke dag de grenzen op van wat mogelijk is. De andere helft van Qvision bestaat uit ‘creatievelingen’, de grafisch ontwerpers en interactie ontwerpers. ‘Out of the box’ denken is voor hen eerder regel dan uitzondering. Samen creëren zij digitale concepten met als uitgangspunt de eindgebruiker.

Tesamen met de consultants levert Qvision innovatieve oplossingen die de eindgebruiker een optimale ervaring bieden, gestoeld op de nieuwste technologieën. De producten en diensten van Qvision zijn volledig gericht op de corporate sector.


breaker


Klanten en projecten

Een aantal klanten die al hebben genoten van de diensten van Qvision, zijn:


breaker


Werken bij Qvision

Bij Qvision wordt er hard gewerkt aan uitdagende webprojecten waarbij innovatie voorop staat. Daarnaast maakt het bedrijf ook tijd voor kennisdeling en gezelligheid in de vorm van kennissessies, kwartaalborrels, bedrijfsuitjes, pokeravonden en nog veel meer.

Alle afdelingen hebben een passie voor hun vakgebied en de kwaliteit van het resultaat in gemeen. Samen leveren de werknemers innovatieve oplossingen die de eindgebruiker een optimale ervaring bieden, gestoeld op de nieuwste technologieën.

Medewerkersbreaker


Waar zit Qvision?

Het kantoor van Qvision ligt op het bedrijventerrein van Best in het noordwesten van Eindhoven. Het is makkelijk te bereiken via de auto en met de bus.

Locatie

 

          

Recente vacatures