Home /
Qualogy

TOP WERKGEVER: Qualogy


Organisaties werken effectiever met de slimme oplossingen van Qualogy.

Banner

breaker


Over Qualogy


Qualogy combineert standaardsoftware en bewezen technologieën - zoals Oracle en Java - met de laatste technologische inzichten, bijvoorbeeld op het gebied van Data Science, Cloud, HTML5 en Internet of Things. Al meer dan 15 jaar zorgen ze ervoor dat hun relaties vooroplopen. En ze leveren elk project succesvol op. 

De naam Qualogy
Qualogy’s naam is in 1998 bedacht om uiting te geven aan het doel, het leveren van 'Quality in Information Technology'.

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Qualogy's dienstverlening is: het inzetten van professionals met ruime ervaring. Als je met Qualogy samenwerkt, dan kun je rekenen op betrokken mensen die hun kennis delen binnen en buiten Qualogy.

Als dienstverlener willen ze voorop blijven lopen in alles wat ze doen. Daarom investeren ze in kennis over nieuwe technologieën, zoals Data Science. Deze expertise verbinden ze graag met de IT van organisaties. Ze maken het nieuwe graag praktisch toepasbaar en ze willen dat hun relaties hiervan voordeel ervaren.

Qualogy is Scrum & Agile
'Agile' werken is in de IT-sector de norm geworden. Qualogy werkt al bijna 10 jaar volgens Scrum, de meest bekende Agile-methodiek. Dat betekent: ze werken met multidisciplinaire en zelfsturende teams die samen projecten uitvoeren. Iedereen is betrokken bij de planning, risico-inventarisatie, taakverdeling en uitvoering.

over

breaker


Werken bij Qualogy


In 1998 bundelden een aantal Oracle-experts hun krachten onder de naam Qualogy. Inmiddels bestaan ze uit een rijkgeschakeerd gezelschap van zo’n 160 collega’s, en werken ze vanuit Nederland en Suriname. Ze hebben doorlopend vacatures voor Oracle- en Java-specialisten, professionals in Data Science en ervaren IT-consultants.

Heb jij zin om te werken aan innovatieve projecten voor grote bedrijven en organisaties? Bij Qualogy werk je in een divers, internationaal team bij een marktleider in Oracle en Java en innovator in Data Science.

"Ik leer ontzettend veel als Junior Java-developer bij Qualogy. Wat me meteen opviel is dat bij Qualogy programming skills, analyse en ontwerp van een hoog niveau zijn." – Steven Chang, Junior Java-developer bij Qualogy

Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Bij Qualogy bieden ze je een bovengemiddeld salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden, zoals een onbeperkt opleidingsbudget.

Bekijk de huidige vacatures van Qualogy op Bonque.nl.

banner

breaker


Sfeerimpressie


Qualogy behoort tot de top vijf IT-aanbieders in Oracle-, Java-, Web2.0 en Agile. Ze zoeken doorlopend nieuwe collega’s met de meest verschillende achtergronden om hun topprojecten tot een succes maken.

De organisatie is informeel en gericht op kwaliteit. Houd je van innovatie, nieuwe mogelijkheden ontdekken? Denk je graag buiten de gebaande paden en vind je een persoonlijke sfeer belangrijk? Ontdek dan wat Qualogy je zou kunnen bieden.

"Bij Qualogy werken we samen in een persoonlijke sfeer. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan bij ons!"

Bij Qualogy werken ze op een persoonlijke manier samen. Ze hebben korte lijnen binnen de organisatie. Je krijgt volop kans om jezelf te ontwikkelen, met ruimte voor opleiding en mooie carrièrekansen.

sfeer

breaker


Waar zit Qualogy?


Je vindt Qualogy in Rijswijk, net onder de rook van Den Haag. Qualogy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer aangezien er genoeg bussen en trams stoppen rondom het kantoor.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons