Home /
Q&A ICT Dienstverlening

TOP WERKGEVER: Q&A ICT Dienstverlening

Q&A ICT Dienstverlening heeft een enthousiast en deskundig team, dat zowel vanuit de thuisbasis als bij opdrachtgevers werkt. Het bedrijf hanteert al sinds de oprichting het credo ‘de juiste persoon op de juiste plek, tegen het juiste tarief’.

''Innovatie staat hoog op de agenda.''  

Bij Q&A staat de continuïteit van de organisatie van de klant op nummer één. Het bedrijf heeft een forse dosis ervaring en een breed netwerk op het gebied van ICT-detachering, consulting, projectmanagement en cloudbeheer. 

Q&A is in de loop der jaren gegroeid tot een bedrijf met zo’n 45 professionals in alle takken van de ICT-sport. Het bedrijf heeft een jaaromzet van ruim vijf miljoen euro, ruim tien eigen medewerkers in dienst en toonaangevende opdrachtgevers in het bedrijfsleven en bij de overheid. Wat in al die jaren niet veranderd is, is het persoonlijke contact met zowel klanten als collega’s: de kracht van de organisatie. Door goed te luisteren weet Q&A haarfijn de belangen van zijn opdrachtgevers en de capaciteiten van zijn experts te verbinden. En uiteraard staat innovatie hoog op de agenda, of dat nu gaat om virtualisatie, converged infrastructure of cloud automation.

breaker

Over Q&A 

Sinds de oprichting in 2005 is Q&A uitgegroeid tot een bedrijf met drie pijlers:

  • detachering;
  • projectmanagement;
  • consulting.

"Altijd twee stappen vooruit denken."

Q&A Detachering

Q&A stuurt professionals die de klant tijdelijk kunnen adviseren om een ICT-opdracht in goede banen te leiden. Mensen met kennis van zaken, die passen bij de organisatie van de klant. Professionals die altijd twee stappen vooruit denken en daardoor verrassende oplossingen weten aan te dragen.

Q&A Projectmanagement

Q&A zorgt dat projecten uitstekend uitgevoerd worden en tijdig gereed zijn. Op basis van de vraag stelt Q&A het passende team samen. Elk team staat onder aanvoering van een ervaren projectleider die zijn team op koers houdt en de klant regelmatig informeert over de voortgang.

Q&A Consulting

De cloud consultants van Q&A helpen ondernemingen met hun overgang naar de cloud. Ze kunnen klanten adviseren over de meest geschikte manier om over te stappen of over welke cloudvorm het best bij de onderneming past. In-house tooling consultants zorgen ervoor dat de klant de juiste oplossing implementeert en zijn ICT-omgeving optimaal kan beheren en monitoren. Door gericht en onafhankelijk onderzoek kan met een gekozen oplossing het optimale rendement behaald worden.

breaker

Klanten en projecten

Q&A heeft een uitgebreid klantenportfolio. Dit bestaat uit overheidsinstanties, maar ook uit onderwijsinstellingen en commerciële organistaties.

Een greep uit de klanten van Q&A:

breaker

Werken bij Q&A 

Q&A heeft op dit moment een team van zo'n 55 direct inzetbare professionals. Stuk voor stuk deskundigen in hun eigen vakgebied. Q&A werkt met een uitgebreide schil van flexibele krachten en zo'n 10 eigen medewerkers. Op deze manier kan het bedrijf ook grotere aantallen freelancers vlot inzetten.

Q&A vraagt een klantgerichte en initatiefrijke houding van zijn werknemers. Je moet daarnaast een ervaren teamspeler zijn die beschikt over analytisch vermogen. In ruil voor jouw kennis en vaardigheden biedt Q&A jou een marktconform salaris met bonusregeling. Je ontvangt een auto van de zaak, een vergoeding voor een telefoon en er is een pensioenregeling. Q&A geeft jou daarnaast de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en certificaten. Een vast contract aangebode krijgen is geen uitzondering.


breaker

Waar zit Q&A?

Q&A is gevestigd in Tiel. Het kantoor is maar 5 minuten lopen vanaf het NS-station. Ook het centrum van Tiel bevindt zich op loopafstand, dus lunchen buiten de deur is erg makkelijk.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons