TOP WERKGEVER

PressPage


PressPage is dé toonaangevende leverancier van social media newsrooms, digitale persomgevingen en mediacentra.

"Goede verhalen verdienen een nog beter platform!"

Banner

breaker


Over PressPage


De technologie maakt het bedrijven mogelijk gebruik te maken van rijke content om boodschappen op een nieuwe manier te presenteren en te verspreiden op sociale netwerken en vindbaar te maken voor zoekmachines.

PressPage is in 2008 opgericht als onderdeel van het incubatieprogramma van de Universiteit Utrecht - UtrechtInc. In die tijd zagen de oprichters dat de kracht van het Internet een ongekende invloed zou hebben op de wijze waarop bedrijven met PR zouden moeten omgaan. Als gevolg zou dit ook een sterke invloed gaan hebben op de technieken en systemen die benodigd zouden zijn binnen de toekomstige communicatie mix.

 

breaker

 

Werken bij PressPage


PressPage is een bedrijf met een echte start-up vibe waar momenteel 30 mensen werkzaam zijn. Bij PressPage zijn ze energiek en hebben ze plezier in hun werk. Succes wordt dan ook altijd gevierd met high-fives en champagne ;).

PressPage is altijd op zoek naar creatieve, intelligente en ambitieuze engineers. Bij PressPage heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden; zo mag je bijvoorbeeld zelf je laptop uitzoeken. MacBook Pro? De keus is aan jou.

Daarnaast bied PressPage nog het volgende:

  • Marktconform salaris;
  • Trainingsbudget;
  • Coaching;
  • Gratis lunches;
  • Awesome PingPong competities;
  • Last bot not least; geweldige collega’s en een topsfeer.

 

Werken bij

breaker

 

Waar zit PressPage?


Het hoofdkantoor van PressPage zit in Amsterdam; om precies te zijn op de Hogehilweg 10. Daarnaast heeft PressPage kantoren in London, Sydney en Chicago.

Locatie

 

          

Recente vacatures