Home /
Poort80

Poort80


Poort80 is een full-service internetbureau dat bedrijven en organisaties direct digitaal in verbinding brengt met klanten. Dit gebeurt via website, mobiel en andere kanalen.

"Poort80, vorm + functie online"

Banner

breaker


Over Poort80


Bedrijven en organisaties direct digitaal in verbinding brengen met klanten, rechtstreeks en doelgericht op strategisch én praktisch niveau. Op de achtergrond functioneren intelligente koppelingen van onderliggende datastromen als specialiteit van de onderneming. Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat.

Als full-service internetbureau ligt de slagkracht van Poort80 in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties. Het portfolio is gevuld met aantoonbaar succesvolle e-business, corporate-, actie- en campagnesites. Naast de technische realisatie beschikt Poort80 ook over hoogwaardige expertise op het gebied van vormgeving, usability, conversie, SEO, online marketing en hosting.

over

breaker


Klanten en projecten


Poort80 werkt voor klinkende namen als Pathé, KPN, Simyo en Van Lanschot Bankiers.


klanten

breaker


Werken bij Poort80


Poort80 is een no-nonsense bedrijf. Ze werken hard, stimuleren en faciliteren zelfstandigheid en waarderen eigen initiatief. De werksfeer is informeel. De teams zijn klein in omvang maar groot in ambities. Bij Poort80 verdient iedereen een marktconform salaris. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dik in orde. Je krijgt ruimte voor persoonlijke kennisontwikkeling en een prima werkplek in Amsterdam.

Wat Poort80's mensen boeit en bindt, is het werken aan afwisselende projecten voor aansprekende opdrachtgevers. Poort80's portfolio zegt meer dan duizend woorden! De organisatie is relatief klein, de lijnen zijn kort, het werkklimaat prettig. Ben je op zoek naar een baan in de IT? Bij Poort80 ligt wellicht de sleutel voor jouw toekomst.

Erkend leerbedrijf
Bij Poort80 onderkennen ze het belang van de juiste opleiding. Jonge en gedreven mensen die het vak willen leren, kunnen dus ook bij Poort80 terecht.

Bekijk de huidige vacatures van Poort80 op Bonque.nl

breaker

 

Waar zit Poort80?


Na ruim vijf jaar op de Stadhouderskade en tien jaar aan de Sarphatistraat viert Poort80 haar 16e verjaardag in een nieuw pand op IJburg. Op deze nieuwe locatie hebben ze meer ruimte voor groei en samenwerken in flexibele teams. 

Ze hebben wederom gekozen voor een pand met een sterk karakter op een mooie plek. Dit keer geen monumentale kazerne zoals aan de Sarphatistraat maar een oerdegelijk roestbruin industrieel gebouw met een bijzondere architectuur en sfeer. Anders gezegd: karakteristieken waar ze zich goed bij voelen: techniek die gezien mag worden en waar professionals graag werken. Niet voor niets is Poort80 al ruim 15 jaar een no-nonsense organisatie die bestaat uit bouwers van functionele techniek zonder poespas maar met oog voor vormgeving en details. Vorm en functie online.

Het nieuwe adres? Pedro de Medinalaan 27, 1086 XP Amsterdam.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons