TOP WERKGEVER

Pitcrew

Persoonlijke IT Crew; het team dat zich razendsnel inleeft in verschillende situaties is op zoek naar een energieke en gedreven Software Developer! Iedere opdrachtgever heeft een ander uitgangspunt en dat respecteren wij. Zoals het een echt team betaamt bedenken wij daarom niet voor, maar werken wij samen met de eindgebruiker naar een oplossing op maat. Hoe meer mensen in ons team, hoe meer inzichten waarmee we algemene software kunnen transformeren naar bedrijfsspecifieke software!

Mensenmensen

Bij IT gaat het om mensen, niet om systemen. De mensen van PitCrew zijn mensenmensen met verstand van bedrijfsprocessen. Deze kennis kunnen zij feilloos benutten voor het ontwerp en de realisatie van softwareoplossingen. Wil jij de hele dag werken aan innovatieve en uitdagende projecten? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons team te versterken!

Teamwork

PitCrew bedient de gehele ICT-keten van applicatieontwikkeling, implementatie tot aan het onderhoud en support. Samen met het team zal je meedenken over procesverbeteringen. Ook het schrijven van unit- en integratietests zal tot jouw takenpakket behoren. Met behulp van de Scrum-methode wordt de effectiviteit van het team verhoogd en de spirit vergroot.

Informele omgeving

Als Software Developer bij PitCrew werk je in een informele omgeving met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Dit agile team heeft zeer veel ervaring in ontwikkeling van software, is analytische, praktisch van aard en oplossingsgericht. Er is high-volume (5.000+ gebruikers, 680k requests/dag) met een LOB applicatie.

Recente vacatures