TOP WERKGEVER

Partners in Technology


Partners in Technology focust zich 100% op de techniek van SAP. Als enige speler in de Nederlandse markt onderscheiden ze zich hiermee nadrukkelijk van de full service IT-dienstverleners.  

"100% focus op de techniek van SAP"

Banner

breaker


Over Partners in Technology


Dé technisch SAP-specialist van Nederland
SAP-technologie vormt de basis én is het kloppend hart van elke SAP-omgeving. Het goed functioneren van uw SAP-systeem is dan ook afhankelijk van een uitstekende toepassing en uitvoering van deze technologie.

Met een groeiende kring van opdrachtgevers uit de SAP-markt profileert Partners in Technology zich steeds nadrukkelijker als dé technisch SAP-specialist van Nederland.

Het streven is het aangaan van een langetermijnrelatie met klanten, waarin vakmanschap, betrokkenheid en oplossingsgericht denken een voortdurende rol spelen.

Toegevoegde waarde
Heldere communicatie, high-tech-expertise en een goede relatie met de klant zorgen ervoor dat Partners in Technology de behoeften en vraagstukken van zijn klant goed begrijpt.

Filosofie
De bedrijfscultuur bij Partners in Technology is no-nonsense, waarbij kwaliteit en professionaliteit van doorslaggevend belang zijn.

over

breaker


Klanten en projecten


Partners in Technology werkt voor diverse ondernemingen in uiteenlopende sectoren. De gemeenschappelijke deler bij al deze klanten is hun focus op de techniek van SAP en hun ondersteunende dienstenpakket.

Hieronder een greep uit de vele tevreden klanten van Partners in Technology.


klanten

breaker


Werken bij Partners in Technology


Partners in Technology belooft een afwisselende baan bij een snelgroeiende, informele organisatie met toonaangevende klanten. Je werkt samen met enthousiaste collega's in een hecht team waarin je alle ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is Partners in Technology ook gewoon een hele leuke club met veel energie, goede resultaten, korte lijnen, veel drive en mogelijkheden om mee te delen in het succes. 

"Ben jij de toegevoegde waarde voor Partners in Technology?"

Je maakt onderdeel uit van een organisatie die gekenmerkt wordt door de volgende sleutelwoorden: professioneel, succesvol, mensgericht, flexibel, hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening. Je inzet belonen ze met een marktconform salaris en een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een auto van de zaak, een mobiele telefoon en een target-regeling.

werken bij

breaker


Waar zit Partners in Technology?


Je vindt Partners in Technology in Nijmegen-Oost op de Sint Annastraat 174. Kom je met het openbaar vervoer? Dan hebben we twee opties voor je:

1) Stap uit bij het Centraal Station van Nijmegen en wandel in een kwartiertje naar het pand van Partners in Technology.
2) Stap uit bij het busstation 'Nijmegen - Spoorkuil'; vanaf hier is het slechts vijf minuutjes lopen.

Locatie

 

          

Recente vacatures