TOP WERKGEVER

PanCompany

PanCompany is een succesvol en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van diensten op het gebied van Web & Software Development, Test Management & Automation, Business Intelligence en Agile management.

''Keuzevrijheid is het toverwoord bij PanCompany!''  

PanCompany huisvest meerdere, samenhangende expertises onder één dak. De specialisten van PanCompany kiezen daarbij bewust voor de gemeenschappelijkheid van The expert solution: een moderne vorm van dienstverband waarin ondernemerschap, vakmanschap en plezier centraal staan.

breaker

Over PanCompany

''Een duurzaam aantrekkelijke partner.''

PanCompany ambieert het om een duurzaam aantrekkelijke partner voor zowel opdrachtgevers als medewerkers te zijn. Voor medewerkers worden er opdrachten op maat gezocht, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (waaronder omzetdeling) geboden en is er een cultuur gecreëerd waarin ondernemerschap, vakmanschap en plezier de kernwoorden zijn. Er wordt volop geïnvesteerd in ontwikkeling van de eigen vaktechniek.  

breaker

Klanten en projecten

De experts van PanCompany zijn bij 'TOP 200 bedrijven' actief in complexe, vernieuwende en uitdagende projecten in de Randstad-provincies (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht), Noord-Brabant en Gelderland. Er wordt voornamelijk gewerkt voor (hoofdkantoren van) banken en verzekeraars, energieleveranciers, telecomaanbieders, overheden, logistieke- en transportbedrijven en retailers. 

Dit zeggen opdrachtgevers over PanCompany:

  • "De expert van PanCompany heeft gedaan wat in de opdracht stond, en meer. Hij heeft zich niet tot zijn opdracht beperkt maar ook daarbuiten geholpen, zonder dat dit ten koste ging van het te behalen resultaat. De expert van PanCompany is deskundig in zijn werk en vakgebied. Hij heeft zijn opdracht uitstekend uitgevoerd."Inspectie Leefomgeving en Transport | 2016 / Java Development

  • "De expert van PanCompany heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de automatisering en het STP maken van het product en de ontsluiting op MijnNN.nl. In eerste instantie was hij primair gericht op het testen van de complexe keten en als SCRUM master later op het faciliteren en coachen van het SCRUM team. Hij heeft zijn opdracht uitstekend uitgevoerd. De combinatie van test professional en SCRUM master is een goede werkende gebleken."  - Nationale Nederlanden | 2016 / Test & Agile Management


PanCompany is daarnaast de trotse winnaar van de FD Gazellen Award 2014, 2015, 2016 en 2017.

breaker

Werken bij PanCompany

Werken bij PanCompany is werken bij een jong, succesvol en snelgroeiend bedrijf met louter ervaren en deskundige collega’s. Het management van de organisatie begrijpt wat jij als ervaren professional wel en juist niet nodig hebt. Een bedrijf dat ondernemerschap, vakmanschap en plezier hoog in het vaandel heeft staan en waar je als professional uitstekend beloond, gewaardeerd en gestimuleerd wordt. 

"Dit is tot nu toe mijn droombaan.''  

Werken bij PanCompany betekent kiezen voor The expert solution:

  • een mensgerichte organisatie die je naar behoefte op maat faciliteert;
  • een organisatie waar je op niveau met andere experts kunt sparren;
  • ruime investeringen in opleiding en ontwikkeling;
  • een informele cultuur waarin volop ruimte is voor plezier, tijdens én na het werk;
  • een goede werk-privé-balans;
  • een traditioneel (hoog vast/laag variabel) of modern (laag vast/hoog variabel) beloningsmodel, dat je in staat stelt te delen in de omzet.

"Ik heb onder meer voor PanCompany gekozen omdat er veel aandacht voor de mens is. PanCompany stimuleert de ontwikkeling van haar medewerkers. Al na de tweede week van mijn dienstverband heb ik mijn Professional Scrum Master certificaat gehaald. Er is volop ruimte voor inbreng van mijn expertise in de ontwikkeling van de Java competence. En de begeleiding en voorbereiding voor intakes bij opdrachtgevers is fantastisch. Ook heeft PanCompany een uitgebreid netwerk bij top 200 bedrijven. Dus ik heb de zekerheid dat ik veelal met moderne technologieën bij interessante bedrijven zal werken. Onlangs ben ik dan ook weer gestart in een interessante opdracht bij een groot logistiek bedrijf, waar we gebruik maken van moderne Java en webtechnologieën en ik werk in een internationaal SCRUM team met ervaren collega’s. Dit is tot nu toe mijn droombaan." - Terence, Java Development Expert bij PanCompany


breaker

Waar zit PanCompany?

PanCompany is gevestigd in 's Hertogenbosch, aan de Europalaan 12a. Vanaf de A2 en de A59 is het kantoor gemakkelijk met de auto te bereiken. Ook met het OV is PanCompany goed bereikbaar.

Recente vacatures