Home /
Oogst Online

Oogst Online


Oogst helpt online klanten te vinden, te boeien en te binden. Dat doen ze met integrale campagnes en de juiste boodschap op het juiste moment, voor het juiste publiek

''Persoonlijk, betrokken en innovatief.''

Banner

breaker


Over Oogst


Oogst helpt al meer dan 10 jaar online ambities waar te maken met innovatieve online marketing. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot voorloper op het gebied van digitale marketing en zijn ze specialist in elk online kanaal: search, social, display en e-mail. Met een jong en enthousiast team werkt Oogst aan optimaal online resultaat voor klanten als Europcar, Suitsupply, het Rijksmuseum, SAS en de NS.

Sinds april 2016 maakt Oogst deel uit van de Oxyma Groep, waar naast Oxyma ook mobile agency aFrogleap en social agency Your Social onder vallen. Een unieke combinatie met complementaire expertises; samen beheersen ze een groot deel van de customer journey. De Oxyma Groep heeft de ambitie om Nederlands eerste volledig geïntegreerde omnichannel marketing agency te worden. Oogst speelt hierin een belangrijke rol.

over

“The winner takes it all”. Een waarheid als een koe. Oogst merkt dat dit op de online markt meer dan ooit geldt. Daarom maakt het kleinste detail in de uitvoering het verschil. Oogst helpt bedrijven te groeien naar the next level; dat doen ze met innovatieve online marketing. Ze geloven dat je voorop moet lopen om te overleven; met deze drijfveer behalen ze keer op keer resultaat. 

''Oogst is in 2015 door de lezers van Emerce gekozen tot het beste Search Marketing-bureau én het beste Analytics-bureau.''

Techniek-partners
Oogst heeft een groot aantal technische partners, waarmee ze nauw samenwerken. Een greep hieruit:

breaker


Klanten en projecten

''Onze opdrachtgevers waarderen ons als persoonlijk, betrokken en innovatief.'' 

Oogst heeft een klantenbestand om trots op te zijn. Hierin bevinden zich onder meer: 

klanten

breaker


Werken bij Oogst 

Binnen Oogst werk je gericht en planmatig aan je groei, zowel op get gebied van kennis als vaardigheden. Je doet dit in een unieke, professionele omgeving. Zie het als een investering in jezelf en in je toekomst. Je wordt bij Oogst elke dag opnieuw uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

 ''Oogst biedt je een uitdagende en professionele omgeving, waarin je dagelijks werkt aan topcampagnes voor grote klanten.''

Medewerkers

Ontwikkel jezelf bij Oogst
Het vergroten van je kennis en je persoonlijke ontwikkeling zijn erg belangrijk bij Oogst. Ze leggen de lat hoog, maar bieden ook een uniek traject om door te groeien in een specialisme of juist naar een bredere functie. Naast hard werken, is er bij Oogst ook altijd tijd voor een feestje! 

breaker

 

Sfeerimpressie 

Bij Oogst kom je te werken in een team van ambitieuze, resultaatgedreven en gezellige collega's. Ze doen veel aan sociale en sportieve activiteiten, zoals wekelijkse borrels en hardloopevenementen. Ben je nog niet overtuigd? Dan zorgt de gezamenlijke wintersportvakantie daar wel voor!

Medewerkers

breaker

 

Waar zit Oogst?


Het kantoor van Oogst kun je vinden in Amsterdam. Het bevindt zich in ‘Pand Noord’ en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons