TOP WERKGEVER

Ondertekenen.nl

Ondertekenen.nl is een online clouddienst, waarmee je eenvoudig documenten kunt (laten) ondertekenen, waarmerken of aangetekend versturen.

Bannerbreaker


Over Ondertekenen.nl


Ondertekenen.nl is onderdeel van het bedrijf Evidos.nl, marktleider in het leveren van oplossingen voor de digitale handtekening. Met de oplossingen van Ondertekenen.nl voorkomt de klant onnodig printen, scannen, faxen, gegevens overtypen en post versturen. Er gaat geen tijd verloren met wachten op een papieren handtekening. Via Ondertekenen.nl gaat alles sneller, goedkoper en gebruikersvriendelijker. Contracten, offertes, polissen, bouwtekeningen en andere documenten hoeven niet meer op papier. Ze worden voorzien van een juridisch geldige digitale handtekening.

breaker


Klanten en projecten

Klanten van Ondertekenen.nl opereren in uiteenlopende sectoren: van de financiële sector tot aan HR, van kinderopvang tot aan de onderwijs- en overheidssector. Ook in de woon- en zorgsector worden de oplossingen van Ondertekenen.nl gebruikt. Enkele klanten zijn:


klantenbreaker


Werken bij Ondertekenen.nl


Om de ruim 600.000 transacties per jaar te kunnen verwerken en dit aantal natuurlijk te kunnen vergroten, is Ondertekenen.nl op zoek naar talentvolle nieuwe collega's. Het bedrijf is klaar voor verdere internationalisering onder de naam Signhost en biedt je graag de mogelijkheid om deze reis met het huidige team van 10 man te maken op basis van eigen verantwoordelijkheid, visie, creativiteit en fun.

Je gaat jouw skills gebruiken om de marktleidende ondertekendienst - waar nu al meer dan 1 miljoen mensen gebruik van hebben gemaakt - nog sterker te maken en verder te ontwikkelen. Je krijgt hierbij de vrijheid om je visie, creativiteit en innovatie in ons product toe te passen en krijgt ruimte voor een grote mate van zelfstandigheid en eigen initiatief. Door de klantbehoeftes te combineren met jouw eigen inzet en creativiteit, kun jij je eigen stempel binnen het dynamische team en het groeiende product achterlaten.

Dat harde werken mag gevierd worden. Er is dan ook zeker ruimte voor gezelligheid! Zo gaat het team van Ondertekenen graag met elkaar op stap om een hapje te eten of te borrelen in het historisch centrum van Haarlem.

Medewerkersbreaker


Waar zit Ondertekenen.nl?

Ondertekenen.nl is gevestigd in Haarlem in dienst van Evidos b.v.

 

          

Recente vacatures