Netofex

Netofex is een Nederlands online mediabureau dat klanten eersteklas resultaten biedt op het gebied van verwerven en genereren van leads.

Banner
breaker


Over Netofex

Netofex heeft een eigen exclusieve algoritme ontwikkeld waarmee advertenties het juiste publiek op het juiste moment bereiken. Hierdoor kan de organisatie op een rendabele manier grote volumes traffic op high-end websites inkopen. Netofex kan de tarieven concurrerend houden, maar daarmee houdt het niet op. Wat hen onderscheidt is dat de campagnes niet op volume wordt geoptimaliseerd, maar op de kwaliteit van de leads.
Daarnaast kan Netofex helpen om te profiteren van een hele nieuwe groep mogelijke klanten. Door het voeren van talloze campagnes via de eigen website en content placements, wordt het publiek opgewarmd voor diensten en producten waarnaar men anders niet noodzakelijkerwijs online gezocht zou hebben.


breaker


Werken bij Netofex

Het team van Netofex is een goede balans tussen jonge innovatieve en oudere, meer ervaren, marketingprofessionals. Gezamenlijk verzorgen zij online campagnes voor klanten overal ter wereld.
Er worden nieuwe collega’s gezocht die van uitdagingen houdt en een passie heeft voor back-end development.

Medewerkers
breaker


Waar zit Netofex?

Het kantoor van Netofex is in Groningen. Een geweldige stad met een goede sfeer waar veel startups ontstaan, mede dankzij de samenwerking tussen overheid, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Zeg het niet tegen een Amsterdammer, maar Groningen is echt the place to be momenteel!

Locatie

          

Recente vacatures