Home /
Netinium

TOP WERKGEVER: Netinium

Netinium ontwikkelt een centraal platform voor het beheren, uitlezen en besturen van slimme meters en apparaten voor smart grids. Hiermee bieden ze ongeëvenaarde functionaliteit op het gebied van data collectie, device management, configuratiebeheer en security.

banner

breaker


Over Netinium


Netinium is in 1990 opgericht door Hans Jobse and Ferry Cserép. Netinium richt zich op het verder ontwikkelen en leveren van multi-vendor head ends en smart energy platforms voor het uitlezen en beheren van slimme energienetwerken en slimme meters aan klanten in binnen- en buitenland. Op die manier helpen ze de energie sector om slimmer en efficiënter te werken en daarmee de verduurzaming van energievoorziening te versnellen.

Slimmer omgaan met energie, energie besparen en het toepassen van duurzame energiebronnen, dat zijn de grote uitdagingen van nu. Bedrijven in de energiesector werken aan nieuwe technologieën zoals slimme meters voor gas, water en elektriciteit, gedistribueerde opwek met zonnepanelen, laadpalen voor elektrisch vervoer en slimme openbare verlichting.

Met de technologie van Netinium hebben klanten maar één platform nodig om te communiceren met devices van verschillende fabrikanten en kan gelijktijdig gebruik gemaakt worden van verschillende soorten communicatienetwerken zoals IP, PLC, GPRS en CDMA. Omdat het om grote hoeveelheden data en miljoenen devices gaat staan betrouwbaarheid, beschikbaarheid, flexibiliteit, schaalbaarheid, performance en security voorop.

Het platform van Netinium wordt onder andere gebruikt door twee van de vier grote netbeheerders Nederland. Daarmee hebben ze in Nederland een leidende positie opgebouwd. Daarnaast is Netinium bezig met internationale expansie en hebben ze inmiddels klanten in het Midden-Oosten en Afrika

about

breaker


Werken bij Netinium


Als je bij Netinium aan de slag gaat wordt er, naast een goed salaris en alles wat bij een modern arbeidscontract hoort, een baan geboden waarbij je kunt opereren in een internationale, innovatieve en zeer actuele markt. Je draagt bij aan het slimmer maken en verduurzamen van de energievoorziening in onze maatschappij.

Geïnteresseerd in een baan bij Netinium? Bekijk de huidige vacatures van Netinium op Bonque.nl.

banner

breaker


Sfeerimpressie


Bij Netinium werken circa 25 mensen. Hiervan houdt het merendeel zich bezig met het ontwikkelen van de innovatieve software van het bedrijf. Het team van professionnals heeft grote passie voor de sector en het product. Binnen Netinium werk je in een platte en informele organisatie, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief.

Atmosphere

breaker


Waar zit Netinium?

Netinium is gevestigd aan de Bruynvisweg 4 in Wormer, niet al te ver van Amsterdam. Het kantoor is makkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is het prima bereikbaar. Het kantoor ligt op loopafstand van het station.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons