Home /
NCCW

TOP WERKGEVER: NCCW


NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een rijke historie. NCCW biedt een totaaloplossing voor de woningcorporatiebranche.

"Wij ontzorgen op ICT-gebied!"

Banner

breaker


Over NCCW


Een bedrijf met hart voor de sociale huursector. Samen dragen ze er zorg voor dat de processen bij corporaties optimaal en efficiënt verlopen en dat de klanttevredenheid wordt verhoogd. Dankzij NCCW kunnen ruim 1,5 miljoen huurders en duizenden leveranciers 24/7 online hun zaken afhandelen met de corporatie. 

Corporaties staan voor grote maatschappelijke uitdagingen, zoals stedelijke vernieuwing, vergrijzing, de economische crisis en immigratie. NCCW volgt deze brancheontwikkelingen op de voet. Om hier goed op in te spelen heeft de branche uitstekende informatiesystemen nodig. En deze kwalitatief hoogwaardige en innovatieve informatiesystemen levert NCCW!

De hosting vindt plaats in ons eigen state-of-the-art datacenter. Vanuit dit zeer moderne en goed geoutilleerde ASP-centrum (Application Service Providing), één van de grootste van Nederland, bedienen ze zo'n 10.000 werkplekken met de modernste technologie. Met ca. 180 medewerkers ondersteunt NCCW ruim de helft van het aantal woningcorporaties in Nederland.

Samenwerking UNIT4
NCCW is exclusief partner van ICT-dienstverlener Unit4.

over

breaker


Werken bij NCCW


Een functie waarbij je samenwerkt met professionals in een kennisintensieve organisatie? En vind je een fijne werksfeer en een goede balans tussen werk en privé belangrijk? NCCW ook!

"Wij zoeken (ICT-)specialisten en professionals die graag willen werken bij een innovatief bedrijf met een rijke historie."

NCCW behoort tot de top van ICT-dienstverleners van Nederland en heeft professionals ook echt iets te bieden. Namelijk een organisatie met veel know-how van complexe systemen, gebaseerd op state-of-the-art technologie, onder andere Cloud Computing (OpenText), Business Proces Management (BPM), het modernste SAAS-center van Europa en ERP-systemen.

Bekijk de huidige vacatures van NCCW op Bonque.nl.

werken bij

breaker


Werkomgeving


Zowel jouw persoonlijke als professionele groei is belangrijk voor NCCW. Ze bieden dan ook volop ruimte om goed inzicht te krijgen in je competenties en deze verder te ontwikkelen. Naast vakinhoudelijke trainingen volg je cursussen om specifieke kennis op te doen van BPM, Cordys, Agile en de corporatiebranche. En niet te vergeten: je bouwt mee aan de meest vooruitstrevende en innovatieve technologie voor NCCW's klanten!

Een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar ondernemerschap gewaardeerd en beloond wordt. Het nieuwe werken is NCCW niet vreemd. Aandacht voor professionele ontwikkeling aan de hand van jouw persoonlijke ambitie, een collegiale werksfeer en kansen mee te bouwen aan de ontwikkeling en verdere groei van de organisatie.

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • De mogelijkheid om thuis te werken is bespreekbaar
  • Uiteraard een concurrerend en modern arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een prima pensioenvoorziening, collectieve ziektekostenverzekering en uitstekende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.


Kortom, een meer dan interessante en leerzame werkomgeving!

werkomgeving

breaker


Waar zit NCCW?


Goed bereikbaar, en dat zónder file!

Almere, en dus NCCW, is één van de zeldzaam goed bereikbare locaties in de regio Midden-Nederland. Je vindt NCCW aan de Markenlaan 1.

Locatie

 

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons