Home /
Naris

TOP WERKGEVER: Naris

Naris zorgt voor optimale samenwerking en synergie tussen alle afdelingen van een organisatie. Het bedrijf levert integrale GRC-software en ondersteunt de duurzame implementatie daarvan. 

Naris is in staat voor zijn klanten elementen als governance, risk, compliance, audit, kwaliteit en proces samen te brengen. Risicomanagement wordt over het algemeen benaderd vanuit een integraal Governance, Risk & Compliance (GRC)-perspectief. De kennis over GRC wordt steeds groter, daarom zet Naris in op het faciliteren van kennisdeling. Naris bestaat uit de onderdelen Naris Risk Academy, GRC Software en GRC Kennisplatform.


breaker

Over Naris

Het Naris-platform bestaat uit 9 modules en is gericht op het automatiseren van risicomanagement. Het platform geeft niet alleen inzicht in risico’s, maatregelen en kosten, maar zet deze informatie ook om in prestatieverbetering. Risk based performance management zorgt voor een integratie van strategie en risicomanagement. Daarbij vormt risicomanagement, en in het bijzonder risk appetite, de kern van de strategievoering. Dit gedachtegoed is de basis van zowel het integrale NARIS GRC® platform als de Naris Risk Academy. 

"Nummer 1 in risicomanagementsoftware"

breaker

Klanten en projecten

Naris heeft zichzelf inmiddels ruimschoots bewezen; het bedrijf heeft zo'n 400 internationale klanten, waaronder 150 gemeenten in Nederland en een groot aantal artsenpraktijken in Frankrijk. Zij stroomlijnen hun GRC-activiteiten via het NARIS GRC® platform.

breaker

Werken bij Naris

Bij Naris werk je in een gedreven team, dat de ambitie heeft om wereldwijd te opereren. De werksfeer is collegiaal en informeel. De communicatielijnen zijn kort en het team is dynamisch en jong.

Kennisdeling en zelfredzaamheid zijn begrippen die bij Naris voorop staan. Daarnaast ligt de nadruk op betrouwbaarheid, durf en een hands-on-mentaliteit.

Als specialist kun je bij Naris rekenen op een marktconform salaris, een goede pensioenregeling, een laptop, een mobiele telefoon en ruimte voor het volgen van opleidingen. 

breaker

Waar zit Naris?

Het kantoor van Naris vind je in Enschede. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het goed te bereiken. Het kantoor ligt op 10 minuten loopafstand van het station en op 5 minuten van de dichtstbijzijnde bushalte.  

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heb je nog vragen?

Je kunt ons bellen
Telefoon:
020 - 5300500
... of we bellen jou
of je mailt ons